Середа, 24 Квітня 2024 р.
1 Жовтня 2010

ПІДЗАМЧЕ І СТАРЕ МІСТО – ЦЕ ТЕЖ КАМ’ЯНЕЦЬ

Дмитро ВАСИЛЬЯНОВНастав час звернути увагу на мікрорайони, з яких починалося наше місто. Оскільки більшість будинків Старого міста – у приватній власності, а Підзамче вважається приватним сектором, на ці мікрорайони менше звертається уваги з боку влади.

Роки, проведені мною в депутатстві, показали, що працювати я вмію та можу. Завдяки великій роботі, яка була проведена в обласній раді (три скликання), місто отримало додаткові кошти до бюджету, фінансування на ремонт доріг, будинків за рахунок обласного бюджету. Додаймо до цього фінансування низки фестивалів і змагань.

Депутатство за списками – складне та не зовсім правильне. Навіть термін «накази виборців» у законі про вибори відсутній. Зміна законодавства змусила мене змінити точку зору на можливе наступне служіння мешканцям міста (у разі обрання). Що мається на увазі: два великі мікрорайони Кам’янця-Подільського практично залишилися без уваги з боку міста. Якщо йде ремонт доріг, вулиць, – то центральної його частини або спальних районів. Заміна, встановлення освітлювальних приладів на вули-

цях – це теж у великих мікрорайонах, центрі міста. А ми – жителі Підзамча та Старого міста – чим гірші?! Вважаю, що нічим. Райони, де проживають корінні кам’янчани, гідні того, щоб ходити нормальними вулицями, а не перестрибувати ям, як і гідні, щоб ходити у вечірні години освітленими дорогами, користуватися водою з кранів, каналізацією, як і всі городяни. 

Тож необхідно багато чого досягти. На те і дається п’ять років депутатства. Вважаю, що зробити нам вдасться багато. Чекаю інформації від кожного бажаючого допомогти Підзамчу і Старому місту. Номер мого телефону: 097-073-9977. Телефонуйте мені з 9.00 до 15.00, подавайте пропозиції.

Тільки разом ми зможемо зробити наші мікрорайони кращими!

Дмитро ВАСИЛЬЯНОВ, головний лікар міської лікарні №1, депутат міськради, член Народної партії.