П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
1 Жовтня 2010

ДО СПИСКУ УВІЙШЛИ ВІДДАНІ, ПЕРЕВІРЕНІ ТА ГОТОВІ ДО ЗМІН

27 вересня відбулися збори Кам’янець-Подільської міської організації політичної партії «Фронт Змін», на яких однопартійці Арсенія ЯЦЕНЮКА висунули кандидатів у депутати до Кам’янець-Подільської міської ради за багатомандатним виборчим округом.

До виборчого списку міського «Фронту Змін» увійшли 10 кандидатів. Очолив список генеральний директор ПП ВКФ «Будмонтажсервіс» Олександр ЗАЄЦЬ. Як сказав у своєму виступі Олександр Степанович, «Фронт Змін» Кам’янця-Подільського представлений людьми, відданими ідеям партії, перевіреними президентськими виборами, обставинами та випробуваннями, котрі не зрадили «Фронту Змін», коли під загрозою була участь у місцевих виборах 31 жовтня 2010 р. Залишилися люди, готові до змін.

Ці зміни мають відбуватися поступово: від громадянина до громади, від громади до держави. Тому, як зазначалося на позачерговому з’їзді партії «Фронт Змін», який відбувся 17 вересня у Києві, перший фронт змін – це місцеві вибори у жовтні 2010 р.

Арсеній ЯЦЕНЮК поставив завдання, щоби «Фронт Змін» був представлений у кожній місцевій раді.

До всіх кандидатів у депутати ставляться досить високі вимоги. Кожен кандидат у депутати від «Фронту Змін» підписав угоду про політичну відповідальність перед партією та перед своїми виборцями, взявши зобов’язання регулярно звітувати перед виборцями про виконання своєї передвиборчої програми.

Ця угода дає право скористатися «соціальним ліфтом», тобто долучитися до вироблення нової державної політики з можливістю реально впливати на політичні процеси в Україні. Партія надаватиме їм ідейну, юридичну, організаційну та моральну підтримку не лише в ході виборчої кампанії та у процесі захисту результатів виборів, а й під час виконання ними обов’язків депутатів міської ради.

У «Фронті Змін» вирішили, що їх кандидати у депутати не ховатимуться за виборчими списками, а в реальній політичній боротьбі мають показати свої здібності, довести, що вони є лідерами нового покоління, носіями якісно нових ідей. Тому всі кандидати, включені до виборчого списку, балотуватимуться і за одномандатними мажоритарними виборчими округами.

Висування кандидатів від «Фронту Змін» за одномандатним мажоритарним виборчим округом відбудеться 1 жовтня.

Прес-служба Кам’янець-Подільської міської організації партії «Фронт Змін».