П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
8 Жовтня 2010

РОЗВИТОК МІСТА – СПІЛЬНА РОБОТА КАМ’ЯНЧАН

Чисте, екологічно безпечне, інвестиційно привабливе, з достатньою кількістю робочих місць, з можливістю мати достойне житло… 

Це, напевно, не весь перелік тих слів, якими ми би хотіли описати сучасне розвинуте місто європейського зразка. Ми хочемо безпечно та комфортно жити, щоб на наших вулицях було світло, хочемо гуляти скверами та парками, чесно та спокійно працювати, хочемо, щоб дозвілля наших дітей було змістовним. 

Інна МІЦИКМи переконані, що все це має забезпечити нам влада, але чомусь забуваємо, що господарями свого міста є саме ми – територіальна громада. І саме ми, обираючи собі владу та наділяючи її правом представляти наші інтереси, вирішуємо, кому здійснювати управління містом. 

31 жовтня ми зробимо свій черговий вибір щодо складу депутатів Кам’янець-Подільської міської ради та оберемо мера міста. 

Ми повинні усвідомити, що зараз ми вибираємо тих, які будуть відповідати як мінімум за чистоту в під’їздах, за освітлення вулиць, за якість їжі, яку отримують до-

шкільнята в дитячих садках…

Глибоко переконана, що ми зробимо правильний вибір і наше життя стане кращим. Чому я сподіваюся на це? Тому що це стосується мене та мого життя, життя моєї родини. Всі ми з Вами – кам’янчани, і Кам’янець – місто нашої долі та нашої любові. Ми маємо свої традиції, свою культуру, історію, мораль. І це місто та його жителі заслуговують на кращу долю. 

Розвиток міста –  це спільна робота всіх кам’янчан. І кожен з нас повинен зробити свій внесок у розбудову нашого міста і знайти своє місце як у сьогоденні, так і в майбутньому.

Серед низки існуючих партій свій вибір я зупинила на партії «УДАР» (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія КЛИЧКА через принциповість позиції лідера. Я згідна з тим, що успішні люди можуть зробити успішними свої підприємство, місто, країну. Успіх країни – це успіх кожного громадянина. Успіх кожного є успіхом цілої держави. А успіху можна досягти лише в командній роботі. 

Віталій КЛИЧКО – символ перемоги та успіху, людина, яка здобула визнання та повагу не тільки в Україні, але й за її межами, котра на власному прикладі довела, що лише щоденною копіткою працею можна досягти перемоги.  

Тому задля досягнення спільної мети – жити і працювати в сучасному розвинутому місті – ми не повинні сидіти в очікуванні дива, а маємо постійно та наполегливо працювати, пам’ятаючи, що несемо власну відповідальність перед дітьми та онуками за наші дії чи бездіяльність. 

Інна МІЦИК, заступник начальника управління Пенсійного фонду України у м.Кам’янець-Подільський – начальник відділу пенсійного забезпечення, кандидат у депутати Кам’янець-Подільської міської ради.