П'ятница, 29 Березня 2024 р.
8 Жовтня 2010

КАМ’ЯНЦЮ ПОТРІБЕН ПРОФЕСІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ МІСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Владислав МІЛЕВСЬКИЙ – кандидат у депутати Кам’янець-Подільської міськради від міської організації партії «УДАР».

Владислав МІЛЕВСЬКИЙВладислав Тадеушович народився 21 січня 1972 р. в м.Лисичанськ Луганської області. Після закінчення СШ №14 у Кам’янці-Подільському в 1989-1994 рр. навчався на історичному факультеті К-ПДПІ. 1995-1996 рр. – служба в армії. 1997 р. був прийнятий на роботу економістом у Кам’янець-Подільську філію АППБ «Аваль». У грудні 1999 р. прочав працювати у Кам’янець-Подільському відділенні Хмельницької філії ЗАТ «ПриватБанк», де займав посади економіста, начальника відділу обслуговування корпоративних клієнтів, заступника керуючого відділенням. З грудня 2005 р. – начальник відділення №524 АКБ «УкрСиббанк».

Член партії «УДАР» Віталія КЛИЧКА.

Одружений. Разом із дружиною виховує сина Олександра.

НАША ПОЛІТИЧНА ОРІЄНТАЦІЯ

Вона розрахована на широку аудиторію незалежно від віку чи соціального статусу. На тих городян, котрим, по-перше, не байдужа доля міста, по-друге, котрі є прихильниками демократичних поглядів в управлінні, по-третє, котрі намагаються перспективно мислити у плані суспільних стосунків. Нас підтримують люди різних верств, але особливо молоді, енергійні, самодостатні, успішні особистості, які відбулися як грамотні, досвідчені підприємці, господарники, управлінці та службовці. Одним словом, ми такі, яким є наш лідер Віталій КЛИЧКО, для якого поняття «відповідальність»  – наріжний камінь життєвої філософії.  

НАША МІСІЯ – У САМОВРЯДУВАННІ 

Це професійний менеджмент міського самоврядування, який грунтується на ефективному використанні соціально-економічних і природних ресурсів міста і передбачає їх примноження. На мою думку, міські органи управління мали б керуватися двома принципами: доцільність (те, що може покращити життя та умови праці мешканців) і раціональність (розрахунок на наявні ресурси та максимально ефективне їх використання). Однак не слід забувати напрацьований раніше величезний досвід управління складним міським господарством. 

Виконання цього завдання вимагає розширення сфери відповідальності менеджерів (міських управлінців), і ця відповідальність повинна стосуватися як сфери особистісних якостей кожного з них, так і сфери обов’язку стосовно виконуваної діяльності. Міське самоврядування потребує неабияких стратегічних і тактичних умінь, а також прогностичних та аналітичних здібностей. А ефективні рішення проблем починаються там і тоді, коли вони всебічно та незаангажовано вивчаються, аналізуються, зважуються всі можливі ризики та наслідки, коли є добра воля прислухатися до опонентів і йти на компроміси задля спільної мети – підвищення добробуту та покращення умов проживання жителів нашого міста.  

Люди, які хоч трохи цікавляться політикою, не могли не помітити енергійної та послідовної позиції Блоку Віталія КЛИЧКА в Київраді з найрізноманітніших питань життя столиці. Саме така позиція може слугувати прикладом для багатьох політичних партій під час гострих дискусій щодо різних моментів життя місцевих громад і відстоювання їх інтересів. 

НАША ВІДКРИТІСТЬ

«УДАР» – за співробітництво з іншими політичними силами на користь територіальної громади. Як показує прикрий досвід політичного життя останніх років, основна проблема на всіх рівнях – надмірна амбіційність деяких політичних сил та їх лідерів, принципова нездатність до компро-місу. Наша політична сила завжди готова підтримати будь-яку ініціативу, яка слугуватиме інтересам мешканців міста.