П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
24 Вересня 2010

СЛАБКОДУХИЙ ПОЛІТИКУМ

Святослав БАДИКУ місцевому політичному бомонді існує серйозна, невирішена до сьогоднішнього дня проблема – відсутність спікера. Людини, яка би вміла донести до громади роботу та наміри політсили. Тільки прислухайтеся, що і як наші владні мужі говорять – на телебаченні, радіо, на різних заходах. Складається враження, що політикум Кам’янця-Подільського зупинився на базарній риториці та далі не має бажання просуватися. І це відбувається не тому, що вони не хочуть, а тому, що не можуть. Увесь цей слабкодухий «інтелігентський» по-літикум самостійно не здатний і двох речень написати без помилок. У той же час такі самі «інтелігенти» претендують на різноманітні посади в ієрархії місцевої влади. Все, що вони вміють,  це говорити: «Ну», «Оце ось»… До того ж «розпальцьовки».

Цитування окремими політиками поезії Ліни КОСТЕНКО розчиняється в недолугих висловлюваннях, почісуваннях потилиці та поскубуванні нігтів.

Не краща ситуація навколо політичного забарвлення нашого політичного «бомонду». Їх політична «постійність» втричі перемагає політичну «постійність» депутатів Верховної Ради.

Правда, що в політиці немає як вічних ворогів, так і вічних друзів. Але, шановні, ми живемо в невеличкому містечку, де є певний прошарок інтелігенції, розумних і порядних людей, яким набридло дивитися на всі ці реверанси та зради. Дехто відповідно до вітру зручності міняє свою політичну орієнтацію. При цьому кожного разу щиро і «на все життя». Вам здається, що ніхто не бачить і не звертає на це уваги?! Даремно! Зрадників ніхто не любить: ні свої, ні чужі, ні оточуючі. Ховаючись за думкою, що всі навколо такі самі, Ви забули, що тільки 3 відсотки хворіють на політику. Інші 97 відсотків – здорові. Вони спостерігають за Вами, роблять деякі висновки, які для багатьох із Вас можуть стати болючими та фатальними. Думаю, що жовтневі вибори стануть тим початком, коли політичні сили розпочнуть пошук високоінтелектуальної інтелігенції, а не товстих гаманців і креативних обіцянок. Інакше, якщо цього не відбудеться, владу чекає повна деградація.

Святослав БАДИК, громадянин м.Кам’янець-Подільський.