Четвер, 18 Квітня 2024 р.
15 Жовтня 2010

СОБОР ЙДЕ НА ВИБОРИ

Шановні українці!

З вірою в Бога та з любов’ю до України до Вас звертаються канди дати в депутати від Української рес публіканської партії «СОБОР» до Хмельницької обласної ради, Кам’янець-Подільської районної та Кам’янець-Подільської міської рад.

Звертаємося до Вас по підтримку. 

Ми хочемо, аби місцева влада була чесною, порядною та ефективною. Ми знаємо, як сформувати таку владу, і ми відповідаємо за свої обіцянки.

Вони продали Севастополь за дешевий газ для олігархів. Вони підняли ціни на газ для населення. Вони збільшують пенсійний вік.

Вони забрали в людей право на самовисування на місцевих виборах. Вони витискують Україну з української землі, а тепер хочуть витиснути український дух з кожного українського села та міста.

Ми свідомі того, що Україна складається із сіл, містечок, міст, районів та областей. Тому ми не можемо віддати їм наших споконвічних українських цінностей у наших українських містах і селах.

УРП «Собор» – перша партія незалежної України, яка завжди відстоювала та буде відстоювати інтереси кожного українця в незалежній і сильній Україні, яку ми збудуємо разом, облаштувавши наші міста і села.

Для цього нам потрібна ефективна та відповідальна місцева влада. 

З повагою від усієї команди кандидатів УРП «СОБОР» у Кам’янці-Подільському та на Кам’янеччині, 

Борис БЕНЬКОВСЬКИЙ – кандидат до Хмельницької обласної ради за мажоритарним в/о №51,

Віктор МІЩИШИН – лідер списку «Собору» до Кам’янець-Подільської районної ради, 

Микола СОСУЛА – перший номер у списку до Кам’янець-Подільської міської ради.