П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
15 Жовтня 2010

ПАРТІЯ ВЛАДИ ВИЗНАЧИЛАСЯ З КАНДИДАТОМ У МЕРИ

Голова ОДА Василь ЯДУХА, перебуваючи на початку цього тижня на Кам’янеччині, дав відповідь на запитання щодо ситуації довкола виборів міського голови та того, чи визначилася Партія регіонів з кандидатом, якого вона підтримуватиме на виборчих перегонах:

– Ми, звичайно, визначилися з вибором. Ви знаєте, що попередньо ми заключили договір з Анатолієм НЕСТЕРУКОМ і мали намір його підтримувати за умови, якщо він врахує всі помилки, які були ним допущені під час роботи. Не приховую, особливо гостро Анатолію Макаровичу дорікалося щодо питання формування команди, яка не здатна покращити життя у Кам’янці, йти в ногу із часом. 

Ми враховували практичний досвід НЕСТЕРУКА. Тобто були готові підтримувати Анатолія Макаровича, але сталося інше. Склалася ситуація, яка сьогодні всім добре відома. 

До арешту міського голови дехто пробує приписати і владу. Знаєте, коли свої своїх здають, то людина, маючи 10 класів освіти, зрозуміє, що відбулося насправді. Внутрішня ворожнеча, його вихід з БЮТу, займання самостійної позиції, конкуренція між ним і БЮТом – усе це призвело до подій, які відбулися. Та не мені судити, хто кому давав чи не давав. 

З тих кандидатів, які зареєстровані, Партія регіонів підтримуватиме Михайла СІМАШКЕВИЧА. Він поміркований, місцевий, політично незаангажований. Серед тих кандидатів, які на сьогодні зареєстровані, нам найближчий за духом саме він.