П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
19 Листопада 2010

ДОРОГІ КРАЯНИ!

Олег ДЕМЧУК. Юрій ПЛИВАНЮКСвоєю позицією 31 жовтня Ви показали, що у Ваших серцях жевріє надія на зміни. Вона слабка, але все-таки є. Саме надія на краще змусила 28536 кам’янчан подолати політичну апатію і взяти участь у місцевих виборах. Це 41% від загальної кількості.

Обираючи депутатів від нашого міста до обласної ради, найбільше виборців проголосувало проти всіх. Це свідчить про низький рівень довіри громади до депутатського корпусу обласної ради і всіх кандидатів, яких висунули політичні партії Кам’янця-Подільського. Попри все найбільше голосів було віддано саме кандидатам від партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». 6429 людей довірили нам представляти інтереси громади від двох мажоритарних округів, на які поділено наше місто. Кожному із цих виборців, і не лише їм, ми хочемо сказати, що обов’язково виправдаємо їхні сподівання.    

Людська довіра, громадянська позиція, надія на ефективні зміни – це той карт-бланш, на який ми найбільше розраховували під час виборів і котрий даватиме можливість працювати на громаду Кам’янця-Подільського впродовж наступних чотирьох років. Ми впевнені, що весь цей час зможемо чесно дивитися у вічі тим, хто голосував за нас, і тим, хто голосував по-іншому. Спільно з міською владою будемо працювати на покращення життя мешканців найкращого у світі міста – Кам’янця-Подільського.

Лише разом ми збудуємо місто, на яке заслуговуємо!

Олег ДЕМЧУК, депутат обласної ради за 49-м виборчим округом;

Юрій ПЛИВАНЮК, депутат обласної ради за 50-м виборчим округом.