Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
15 Жовтня 2010

УСПІХ КОЖНОГО – УСПІХ ВСІЄЇ ДЕРЖАВИ

2.jpgДоцільність держави в економіці грунтується на певній економічній політиці. Суть економічної політики, яку пропонує партія УДАР Віталія КЛИЧКА, – це створення умов для реалізації свобод людини. Основа розвитку нашого суспільства – це приватна власність, її повна недоторканність. Підвищення ефективності виробництва через активне заохочення до підприємництва, приватизація та перепрофілювання збиткових підприємств, державне заохочення підприємців до інновацій, створення привабливого інвестиційного клімату як в окремих регіонах, так і в державі в цілому – пріоритетні завдання, які реалізовуватиме партія УДАР.

Ці реформи створять умови для потужного використання трудових ресурсів: створення додаткових робочих місць, використання за призначенням інтелектуального потенціалу.

Наша партія відкрита для активних, небайдужих, освічених людей, що становлять основу цього потенціалу. Для молоді з активною громадянською позицією – це шанс знайти своє місце в сьогоденні та майбутньому. Для фахівців – досягти ще більшого успіху. Бо успіх кожного – це успіх всієї держави.

Проте досягти високих результатів неможливо без створення комфортних умов проживання, адекватної винагороди за свою працю. 

Тому «Український демократичний альянс за реформи» виступає за демонополізацію ЖКГ і створення конкурентних умов надання житлово-комунальних послуг населенню, введення обов’язкового медичного страхування та створення регіональних фондів медичного страхування, стимулювання профілактичних програм і здорового способу життя.

Не обділені увагою і соціально незахищені категорії населення. Ми виступаємо виключно за цільовий принцип видачі соціальних пільг, монетизацію частини цих пільг.

Тому сповна використайте своє право вибору нової якості життя  на виборах-2010.

Руслан ПАПЕВСЬКИЙ, приватний підприємець.