Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
8 Жовтня 2010

УСДП: «КРАСНОМОВНИХ ОБІЦЯЛЬНИКІВ НЕ ЗАПРОШУЄМО»

Напередодні чергових виборів різні політичні партії наввипередки повторюють людям, що вони виступають за підвищення рівня їхнього життя. «Чи відчувають це люди?» – питання риторичне. То що ж потрібно змінити, аби пусті балачки були замінені на реальні справи? Відповідь проста – голосувати не за по-літичні гасла, а за конкретні пропозиції та дії. Для того, щоб не стати жертвою чергового обману, поцікавтеся минулим кандидата в депутати. Не забудьте запитати, чим заробляє собі на хліб він сьогодні. А особливу увагу зверніть на програму цієї людини, де повинні бути чітко прописані її напрямки роботи після обрання. І лише після того, як Ви дізнаєтеся про все це, робіть свій вибір. 

Свідомий вибір – за Українську соціал-демократичну партію (УСДП) і кандидатів у депутати до міської ради від цієї політичної сили.

УСДП – партія не нова. Вона була заснована понад 10 років тому.  2006 р. ми брали участь у місцевих виборах у складі БЮТу. Але тому, що, за новим законом про вибори, блоки партій не можуть брати участі у виборчих перегонах, Українська соціал-демократична партія боротиметься за місця у міському парламенті самостійно.

Головна стратегія УСДП у тому, що ми не ховаємося за спини відомих усім лідерів та орієнтуємося не на їхній мінливий імідж, а на постійну, довгострокову роботу. 

Ми вважаємо, що жоден із політичних вождів не захистить інтересів жителів Кам’янця-Подільського. Це можуть зробити лише самі кам’янчани. Тому у свої ряди ми не запрошуємо красномовних обіцяльників. Немає серед нас і чиновників, від яких кам’янчан якраз і потрібно захищати! 

Українська соціал-демократична партія об’єднала навколо себе простих людей – дрібних підприємців, працівників ринку, маршрутників, таксистів і всіх тих, кому потрібний захист від посадовців та їхніх нескінченних вимог. Як правило, на цих людей звертають увагу лише тоді, коли в них можна забрати останню ко-пійчину. Ми цього не допустимо! Чиновники, нам не потрібно допомагати працювати! Просто не заважайте це робити!

УСДП зробить усе для того, щоб із числа дрібних підприємців, працівників ринку, маршрутників і таксистів обрали хоча б по одному депутату до Кам’янець-Подільської міської ради. Якщо це вдасться зробити, то ми не дозволимо підняти ціну на оренду землі для торгових точок на ринку та зробимо все для того, щоб зменшити податки малим підприємцям, маршрутникам і таксистам. Гроші, які Ви начебто сплачуєте, йдуть у бюджет. А він Вам потрібен, якщо вдома сидять голодні діти?! Ні! Вам потрібно дати можливість спокійно та стабільно працювати. І ми створимо для цього всі умови!

Крім того, депутати міськради від Української соціал-демократичної партії, яких Ви оберете 31 жовтня, будуть працювати над тим, щоб відремонтувати дороги поблизу Ваших осель, а також зробити ремонт під’їздів, дитячих майданчиків, фасадів і дахів Ваших будинків.

Ще одним дуже важливим напрямком нашої роботи стане недопущення різкого зростання цін на комунальні послуги, які надають ЖЕКи, КП «Міськтепловод-енергія» та інші підприємства.

Все це зробимо ми – кандидати в депутати до Кам’янець-Подільської міської ради від Української соціал-демократичної партії, зробимо з Вашою допомогою.

З повагою, Володимир АНТОНЮК, голова правління Кам’янець-Подільської міської організації УСДП, голова міської організації професійної спілки таксистів України.