П'ятница, 29 Березня 2024 р.
19 Листопада 2010

РЕВАНШ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ

У Кам’янці-Подільському вибори пройшли надзвичайно напружено, і 31 жовтня не змогли закінчитися. Тому після всіх судових позовів, скарг та апеляцій 14 листопада відбулися перевибори на дільниці №22016, де кандидат від міської організації Партії регіонів Олена ЧУБАЙКО та кандидат від ВО «Батьківщина» Олег ТКАЧ при попередньому голосуванні набрали однакову кількість голосів (103). 

Оскільки така впевнена хода Партії регіонів у нашому місті, м’яко кажучи, не  особливо подобалася опонентам, кандидату в депутати від Партії регіонів Олені ЧУБАЙКО було відмовлено в повторному підрахунку голосів і призначено повторне голосування на дільниці №22016. Не можемо сказати, на що розраховували наші опоненти, але, як засвідчили результати перевиборів, кандидат від Партії регіонів Олена ЧУБАЙКО з великим відривом (практично у 300 голосів) перемогла свого опонента Олега ТКАЧУКА. Тому й доречною тут буде приказка, що все, що не робиться, робиться на краще, тому що саме перевибори довели, що від Партії регіонів на вибори йшли люди, в яких вірять кам’янчани та які здобули впевнену перемогу. 

Саме з такими депутатами розпочала свою роботу перша сесія міської ради нового скликання. Віриться, вона працюватиме конструктивно заради добробуту кам’янчан, залишивши в минулому міжусобні чвари, тому що міська рада – це не плацдарм для політичних баталій, а робоче місце конкретно обраного депутата для втілення його передвиборної програми.

Прес-служба МО Партії регіонів.