Четвер, 25 Квітня 2024 р.
15 Жовтня 2010

ПОЗА ПЕРЕГОНАМИ

Як повідомила голова МТВК Тетяна ОСТАФІЙЧУК, не всі партії були зареєстровані для участі у виборах. Зокрема, міська організація партії «Справедливість» повідомила, що її збори відбудуться за адресою: вул.Чкалова, 108а. Такої адреси в місті немає, а на території району (конкретно – с.Жовтневе) МТВК не діє. Міська організація Народної екологічної партії України порушила процедуру проведення зборів, неправильно склала витяг із протоколів. Обидві політичні сили не братимуть участі у виборах.

Не було зареєстровано і декількох кандидатів у депутати як за мажоритарним, так і за багатомандатним округами через їхню приналежність до інших партій. Суд не задовольнив скарг кандидатів, і в цих виборах не братимуть участь такі відомі кам’янчани, як Дмитро ВАСИЛЬЯНОВ, Іван ПАВЛЕВИЧ, Василь ТОВКАЙЛО. Обласна виборча комісія також відмовила у реєстрації депутату облради декількох скликань Надії ПІДСКОЦЬКІЙ.

Не приніс позитивного рішення міській організації ПППУ Львівський апеляційний адміністративний суд, засідання якого відбулося 13 жовтня. Представники цієї політичної сили не змагатимуться за депутатські мандати, також не зможе взяти участі у виборах і Анатолій НЕСТЕРУК, якого ця партія висунула кандидатом на посаду міського голови.

За словами Тетяни ОСТАФІЙЧУК, не буде здійснюватися політична агітація за державні кошти на телебаченні та радіо, адже, згідно із законодавством, це мають бути виключно державні або комунальні канали.