П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
17 Вересня 2010

КОМАНДА ОДНОДУМЦІВ ГОТОВА ДО РОБОТИ

11 вересня розпочався новий виборчий марафон, спрямований на формування органів місцевого самоврядування. Активним учасником цього процесу буде міська орга-нізація партії «Наша Україна» – політичної сили, сформованої на Майдані, з чітко визначеною ідеологією національно-демократичного спрямування та послідовною європейською орієнтацією.

Володимир ДУБІНСЬКИЙКоментар щодо підготовки міського осередку партії до виборів дає його голова Володимир ДУБІНСЬКИЙ, кандидат історичних наук, заступник декана історичного факультету К-ПНУ імені Івана Огієнка:

– Певні труднощі, з якими зіткнувся місцевий осередок партії перед початком виборчого процесу, нам усе-таки вдалося подолати, і сьогодні ми з упевненістю заявляємо: «Ми йдемо на вибори до Кам’янець-Подільської міської ради та інших органів місцевого самоврядування!». Вважаємо, що зміни, які відбулися у складі міської організації, – це нормальний процес, коли одні члени партії через певні особисті чи кар’єрні причини вийшли з її складу, а інші, підтримуючи ідеологію партії, стали її членами. Найбільше у другому випадку радує те, що серед них – підприємці, вчителі, лікарі, науковці та студенти. 

Питанням участі у виборах ми присвятили загальні збори членів міського осередку партії та засідання його ради. На сьогодні маємо сформований виборчий штаб, чітко визначений стратегічний план дій і, що найголовніше, – передвиборчу програму. Переконані, що основними напрямками наших майбутніх дій, які проходитимуть під гаслом «Тільки разом ми перетворимо Кам’янець-Подільський в унікальне європейське місто!», кам’янчани не тільки зацікавляться, але і підтримають їх. Серед них: проблеми ЖКГ, розвиток соціально-медичної сфери, підтримка малого та середнього бізнесу, проблеми освіти і науки, молодіжна політика, шляхи відбудови та подальша популяризація нашого Старого міста.

«Наша Україна» готова до місцевих виборів, однак найбільшим досягненням підготовчого процесу, на нашу думку, є сформована та готова до активної роботи команда однодумців, справжніх патріотів міста. Пишаємося, що в ній поєдналися досвід, мудрість і професіоналізм Василя ГАВРИЛЮКА, Степана ЗАМОЙСЬКОГО, Олега ЛАВРУСЕВИЧА, Юрія ЛОНТКОВСЬКОГО, молодіжний запал і прагматизм Олексія МІРКА, Вікторії КАМІНСЬКОЇ, Марини ГОНЧАР. 

Для себе ми вирішили, що зможемо створити фракцію в майбутній міськраді, якщо братимемо участь у виборах як за пропорційною, так і за мажоритарною виборчими системами. Реально оцінюючи політичну ситуацію в країні та становище, в якому опинилися представники національно-демократичних партій, ми розробили звернення до керівників міських осередків партій щодо здійснення узгодженої тактики на мажоритарних виборчих округах і прийняли рішення підтримувати рейтингових кандидатів від них. 

Єдине питання, котре залишається на порядку денному, – це безпосередня та чітко визначена підтримка кандидатури на посаду міського голови. 

Прес-служба Кам’янець-Подільської міської організації партії «Наша Україна».