П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
17 Вересня 2010

РАЙОННА ПАРТIЙНА ОРГАНIЗАЦIЯ ПРОМИСЛОВЦIВ I ПIДПРИЄМЦIВ ДАЄ ПУТIВКУ НА МIСЦЕВI ВИБОРИ КРАЩИМ ЛЮДЯМ

Вiктор АНТОНЮК31 жовтня вiдбудуться вибори депутатiв мiсцевих рад i сiльських, селищних, мiських голiв. 

Партiя промисловцiв i пiдприємцiв братиме участь у цих виборах. Ми розпочинаємо формувати списки кандидатiв вiд районної партiйної органiзацiї, якi братимуть участь у мiсцевих виборах.

Звертаємося до членiв нашої партiї та позапартiйних iз пропозицiєю бути кандидатом у депутати на мiсцевих виборах вiд Партiї промисловцiв i пiдприємцiв. Хто буде обраний – вирiшать виборцi. Ми вважаємо, що депутатами всiх рiвнiв мають бути чеснi, добросовiснi, працелюбнi та поряднi люди, тобто кращi з кращих у районi.

Партiя промисловцiв i пiдприємцiв – це не партiя лозунгiстiв, як деякi iншi партiї. Ми працюємо щодня, даючи людям роботу, створюючи умови для заробiтку. Партiя промисловцiв i пiдприємцiв – це партiя працi, а не крикунiв. Ми в основному наповнюємо бюджет. Кожен, хто має свою справу, – пiдприємець, промисловець – це люди, якi мають безпосереднє вiдношення до партiї, незалежно вiд того, чи є вiн членом нашої партiї. Є такi лю-ди – i ми будемо включати їх у список вiд партiї та пiдтримувати на 

виборах до мiсцевих рад. Лише той, хто вже працює, а не розповідає, що треба працювати, може гiдно представляти нашу партiю в депутатському корпусi.

Хто з нами, просимо звертатися з пропозицiями в штаб iз пiдготовки та проведення мiсцевих виборiв за адресою: м.Кам’янець-Подiльський, Хмельницьке шосе, 36 (територiя приватного АТП «Миронюк»), офiс мiської та районної органiзацiй Партiї промисловцiв i пiдприємцiв. Телефони для довiдок: 2-50-98, 096-36-53-192, 067-11-59-463.

Вiктор АНТОНЮК, голова Кам’янець-Подiльської районної органiзацiї Партiї промисловцiв i пiдприємцiв.