Субота, 20 Квітня 2024 р.
17 Вересня 2010

ПРОМИСЛОВЦІ ТА ПІДПРИЄМЦІ ЙДУТЬ НА МІСЦЕВІ ВИБОРИ

Олег МАРУНЧАК11 вересня в Україні офіційно розпочалася передвиборча кампанія, гравцями якої є сильні політичні партії. Одна з таких – Партія промисловців і підприємців України, яка має значний досвід участі у виборах різного рівня.

Кам’янець-Подільська міська організація ПППУ провела перереєстрацію у зв’язку з обранням нового керівника. Очолив організацію Олег МАРУНЧАК, який з 2006 р. є членом цієї політичної сили. На час вступу до партії Олег Володимирович працював головою правління ВАТ «СпецРБУ». Наразі він обіймає посаду заступника Кам’янець-Подільського міського голови та опікується питаннями будівництва, транспорту, тобто проблеми промисловців і підприємців для нього близькі. За списком ПППУ Олег МАРУНЧАК був обраний депутатом Кам’янець-Подільської районної ради п’ятого скликання. 

ПППУ зареєстрована 2001 р. і своїм гаслом обрала: «Патріотизм, Професіоналізм, Порядність – Україні!». За цими критеріями і намагаються підбирати для себе однодумців, які лише плідною працею, поступовим розвитком здатні довести свій патріотизм, служіння громаді. Партійці свою мету вбачають у закріпленні та розвитку соціально-економічного потенціалу України, виведенні її у найближчі роки на рівень розвинутих країн світу, здійсненні економічного та соціального прориву на засадах консолідації української нації, переході від політики обіцянок до політики справ.

Якщо перефразувати класика, то всі міста мають однакові проблеми, але кожне має розвиватися по-своєму. 

Про подальше бачення розвитку Кам’янця-Подільського розповідає Олег МАРУНЧАК:

– Кам’янець-Подільський має значний економічний і науковий потенціал, який потрібно об’єднати для того, щоб зробити життя нашого міста кращим. Ми переконані, що гідний розвиток місто може отримати лише за умови розвитку малого та середнього бізнесу, підтримки виробництва, де б могли працювати кам’янчани. Наші переконання грунтуються на європейському та світовому досвіді, де майже біля кожного історичного міста є якесь потужне підприємство, на якому працюють декілька тисяч людей. 

У нас є колосальна проблема – відтік кваліфікованих кадрів з міста. Наші два потужні виші мають економічні факультети, але для того, щоб молоді перспективні спеціалісти залишалися у нас, ми повинні створити для них гарні умови для життя. Якщо буде працювати виробництво, то буде вирішуватися і низка соціальних і житлово-комунальних проблем, яких у місті чимало. Переконаний, що лише справді професіонали, порядні та патріотично налаштовані люди зможуть досягти бажаного. Саме тому зараз ми оновлюємо ряди партії, хочемо, щоб поряд з нами були лише ті, хто зможе використати значний досвід партії та збагатити його новими ідеями.

– Цього тижня міський голова Анатолій НЕСТЕРУК повідомив, що на чергових виборах розраховує на підтримку саме ПППУ?

– Таку підтримку Анатолій Макарович матиме однозначно. По-перше, всі кам’янчани знають його як справді високопорядну людину, професіонала своєї справи, який може навести лад у нашому місті. Багато років він працював на підприємствах, в органах влади, тому добре знає проблеми різних верств населення, у тому числі й промисловців і підприємців. По-друге, я є членом його команди, тому вважаю, що єдиноправильним варіантом буде повна підтримка плану дій Анатолія НЕСТЕРУКА, бо він справді той, хто займається політикою конкретних справ. 

Олександр ШУЛИК, спец. для «ПОДОЛЯНИНА».