Субота, 20 Квітня 2024 р.
29 Жовтня 2010

БУДУЄМО КАМ’ЯНЕЧЧИНУ РАЗОМ!

Дієва та продуктивна вертикаль влади Партії регіонів за останні півроку вже показала свою ефективність. Відновлення роботи підприємств, які вже давно поховали, вдосконалення роботи закладів освіти та медицини, розширення спектра надання соціальних послуг – лише неповний перелік справ, які були зроблені для того, щоб повернути довіру людей до влади, довести, що держава працює для них. Програма Партії регіонів «Україна для людей» несе в собі стабільність і впевненість у майбутньому.

Соціальна політика Партії регіонів грунтується на реальних можливостях економіки, точних економічних розрахунках, впровадженні найкращого світового досвіду. Одними з основних соціальних пріоритетів для Партії регіонів є:

– сприяння захисту соціальних прав громадян, закріплених у Конституції України;

– забезпечення мінімальних зарплат і пенсій, не нижчих, ніж реальний прожитковий мінімум;

– індексація зарплат і пенсій відповідно до зростання споживчих цін;

– найсуворіший контроль за виконанням статей бюджету, пов’язаних із забезпеченням соціального захисту громадян;

– захист споживача від неякісних товарів, несумлінної конкуренції та монопольних цін;

– забезпечення державної підтримки для соціально найвразливіших верств населення.

Саме такими пунктами і послуговуються керівники гуманітарної сфери нашого району. Це відомі люди, за плечима яких – не один рік роботи. Серед них: головний лікар ЦРЛ Яків ЦУГЛЕВИЧ, начальник управління праці та соціального захисту населення РДА Петро СЕРЕДА, заступник начальника відділу освіти РДА Олена СЕНДЗЮК, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Віктор ДОРОЖ, начальник відділу культури та

туризму РДА Алла БЕЦ, директор районного Центру зайнятості Валерій КОВАЛЬЧУК, начальник відділу організаційної та кадрової роботи апарату РДА Віктор КРИВАК і багато інших.

В їхніх планах – багато нового та продуктивного. У медичній галузі передбачається створення сучасного діагностичного центру. У закладах культури на базі сільських клубів – створення мережі центрів культурного розвитку, в галузі освіти – подальший розвиток освітніх округів.

У соціальному напрямку проводиться робота щодо створення єдиної громадської приймальні для надання всіх видів державних соціальних допомог. Уже сьогодні забезпечено функціонування системи надання субсидій за спрощеним порядком. Рівень безробіття за останні півроку зменшився від 4,4% до 2,5%. У перспективі фінансування соціальної галузі буде збільшено на чверть.

Пріоритетною в державній політиці є охорона здоров’я. Захищати інтереси цієї галузі в нашому регіоні береться Аркадій ФЛАКСЕМБЕРГ. Районна організація Партії регіонів висунула його кандидатуру в депутати обласної ради.

Аркадій Семенович – людина слова та діла, лікар із родини лікарів, легенда медицини Кам’янеччини, заслужений лікар України, колишній головний лікар нашої районної лікарні, нині – головний лікар обласної лікарні. Його передвиборча програма передбачає:

1) добудову терапевтичного корпусу ЦРЛ;

2) розвиток мережі лікарських амбулаторій;

3) розвиток пунктів швидкої медичної допомоги;

4) розвиток і відновлення мережі комунальних аптек, де для громадян району ціни будуть нижчі;

5) розвиток страхової медицини.

Прес-служба Кам’янець-Подільської районної організації Партії регіонів.