Четвер, 25 Квітня 2024 р.
15 Жовтня 2010

НАРОДНА ПІДТРИМКА УНІВЕРСИТЕТУ

IMG_6743.jpg5 років минуло з того часу, як я вступив до Народної партії. За всі ці  роки впевненість у правильності вибору зваженої політичної сили лише зростала. Посудіть самі: за останні 10 років єдиним, хто з перших осіб держави побував (причому двічі) в нашому рідному національному університеті імені Івана Огієнка, – це лідер моєї Народної партії, історик, академік, Голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН. Саме за його безпосередньої участі наш інститут став університетом, змінив свій статус із педагогічного на класичний, а згодом – і на національний. 

Щоб заповітна мрія про національний статус здійснилася, не вистачало необхідної кількості навчальних корпусів і приміщень.  Сергій БАБІЙ – голова міського осередку Народної партії – був тією людиною, яка зуміла переконати міського голову, парламент міста про передачу університету трьох навчальних корпусів. 

На цих виборах я йду в депутати міської ради, щоб продовжити відстоювати інтереси нашого національного університету, виборців округу №17 і політичної сили, яку представляю.

З повагою, Олександр КОМАРНІЦЬКИЙ, помічник ректора, кандидат історичних наук, доцент К-ПНУ імені І.Огієнка, голова міської організації Національної спілки краєзнавців України.