П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
15 Жовтня 2010

ЙОГО ЛІНІЯ

Руслан НЕСТЕРОВБільшість громадян з надією очікують результатів жовтневих виборів. Вони сподіваються, що у місцевих радах з’являться справжні патріоти, які не будуть байдуже спостерігати, як живуть виборці, – хто на межі, а хто вже за межею бідності. Залежатиме від результатів майбутніх виборів і доля нашої територіальної громади. Якщо віддавання голосів за ту чи іншу партію мало впливає на кінцевий результат формування районних рад, то на формування власних органів самоврядування – сільських рад та обрання сільських голів – безпосередньо.

Дуже важливо, щоб села Слобідсько-Кульчієвецької територіальної громади очолила гідна, порядна, дисциплінована, грамотна та авторитетна особа, здатна організувати, об’єднати та мобілізувати виборців на вирішення проблем сільської громади.

Серед сьогоднішніх кандидатів на посаду сільського голови є особа, яка по-справжньому вболіває за долю нашої громади, кожного виборця. Це наш земляк, провідний держінспектор Головного управління Держ-комзему в Хмельницькій області Руслан НЕСТЕРОВ.

Будучи депутатом сільської ради, Руслан Олегович уже встиг зробити чимало. Як меценат, він, віднайшовши 130 тис.грн., допоміг людям із с.Боришківці у проведенні газу до села.

Руслан НЕСТЕРОВ допомагає церквам. У с.Оленівка виділив кошти для заміни вікон. А під час будівництва церкви у Слобідці-Кульчієвецькій, для якого теперішня влада ні копійочки не дала, допоміг придбати покрівельну бляху на всю церкву, за що прихожани села йому дуже вдячні. «Такого нам треба сільського голову, ми всі будемо за нього голосувати!» – кажуть вони. 

Не обходить стороною сільський депутат і розвитку спорту. За ініціативою Руслана Олеговича будується нове футбольне поле у Слобідці-Кульчієвецькій. На черзі – футбольне поле у с.Жовтневе. 

Вже багато років у Жовтневій школі не було туалету, який би відповідав санітарним нормам. Директор школи звернувся до Руслана Олеговича, і він оперативно вирішив проблему: за його кошти у школі спорудили сучасний туалет, за що діти та їхні батьки йому вдячні. Тому і буде все Жовтневе голосувати за НЕСТЕРОВА, бо він відчуває біль дітей і виборців, бо і сам ходив у цю школу.

Він з повагою ставиться до своїх працівників, оскільки, як стверджує Руслан Олегович, вищої цінності, ніж людина, бути не може. Таку рису керівника в ньому виховали його батьки Олег Юрійович та Євгена Олександрівна.

Хотілося б, аби свій багатий досвід керівника і чуйне серце сина, чоловіка, батька Руслан НЕСТЕРОВ реалізував на користь усієї територіальної громади. 

А плани в нього великі. Він хоче бачити села з високим рівнем благоустрою, а людей – заможними та щасливими. Він знає, як це зробити, всі його задуми відображені у виборчій програмі.

Руслан Олегович мріє закільцювати маршрут №18: від райлікарні вулицями Мальченка та Сковороди – до водокачки і далі – вул.Майська. Перший крок він уже зробив, встановивши автобусну зупинку на перехресті вул.Майська з пров.Київський. Люди роками чекали на цю зупинку, бо не мали, де сховатися від дощу чи снігу. На черзі – встановлення ще двох зупинок: біля школи та біля так званого «жовтого ящика». На це так чекають люди!

Руслан НЕСТЕРОВ – сучасний керівник, який сприймає політичну реформу такою, яка потрібна сільській громаді та всій Україні, де органи самоврядування, в тому числі й сільські ради, були би безпосередніми організаторами і несли відповідальність за свої дії чи бездіяльність, які шкодять людям.

Обираючи на виборах 31 жовтня Слобідсько-Кульчієвецького сільського голову, проголосуймо за Руслана Олеговича НЕСТЕРОВА!

Василь КУЛЬБІЦЬКИЙ, депутат Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради.