П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
10 Вересня 2010

ДОСЯГНЕННЯ КАМ’ЯНЕЦЬКОЇ МОЛОДI

Популяризація історії Кам’янця-Подільського та розвиток творчих здібностей учнівської та студент-ської молоді стали основними завданнями рубрики «Конкурс» на вже відомому сайті «Кам’янець-Подільський історичний» www.kampod.name (адміністратор Сергій ДОМАНIЦЬКИЙ, головний редактор Ольга КОМАРОВА). На ньому, за ініціативою та при підтримці міської організації партії «Наша Україна» (голова Володимир ДУБIНСЬКИЙ), упродовж квітня – червня ц.р. проводився конкурс, присвячений проблемам збереження та охорони пам’яток історії та культури на території Старого міста. 

У конкурсі взяли участь 12 чоловік. Це учні СЗОШ №5 (директор Тетяна ТАНСЬКА, вчитель історії Людмила ВОРОНЮК) і студенти історичного факультету К-ПНУ ім.Огієнка. Тематика представлених робіт досить різноманітна – від нарисів-досліджень про Свято-Троїцьку церкву та Казанський собор до відеопрезентацій про споруди старої частини міста XVII-XVIII ст., історію вірменської громади та життя Софії ПОТОЦЬКОЇ.

З нагоди підведення підсумків III туру конкурсу до СЗОШ №5 завітали голова МО партії «Наша Україна» Володимир ДУБIНСЬКИЙ, член ради міської організації Олексій МIРКО та керівники сайту. Всі учасники конкурсу (а сьогодні це учні 8-х класів цієї школи) отримали призи. Було нагороджено також і вчителя-ентузіаста Людмилу ВОРОНЮК, завдяки активності та творчості якої школярі постійно беруть активну участь у конкурсах, які проводяться на сайті. Слід також зазначити, що за результатами конкурсу буде підготовлено збірник матеріалів.

Увага! Кам’янець-Подільська МО партії «Наша Україна» та адміністрація сайту «Кам’янець-Подільський історичний» оголошують IV етап конкурсу на тему: «Вулицями Старого міста». Чекаємо на Ваші розвідки та дослідження, проекти та презентації. Конкурс проводиться з 15 вересня до 15 грудня. Всі учасники отримають призи. Роботи надсилайте на нашу адресу: 

www.kampod.name (рубрика «Конкурс»).

Прес-служба Кам’янець-Подільської МО партії «Наша Україна».