Субота, 20 Квітня 2024 р.
10 Вересня 2010

ВПЕРЕД, «СИЛЬНА УКРАЇНО»!

Партія Сергія ТIГIПКА «Сильна Україна» – зовсім молода: від дня її створення ще не пройшло навіть року. Разом з тим вона встигла зарекомендувати себе як партія, яка понад усе прагне зробити життя нашого народу кращим, а державу – сильною.

У Статуті нашої партії записано, що основною метою її діяльності є розбудова суверенної, правової, соціальної та демократичної держави, утвердження цінностей свободи, відповідальності, солідарності та патріотизму.

Партія чітко визначила та задекларувала свої основні завдання, які направлені на те, щоб зробити Україну багатою, процвітаючою державою, а її народ – щасливим.

Під цим гаслом працює і Кам’янець-Подільська міська організація партії «Сильна Україна», якій трохи більше, як півроку. Незважаючи на такий юний вік, міська парторганізація стрімко увірвалась у політичне життя Поділля та активно заявила про себе цілою низкою важливих і корисних для населення міста справ. До її лав потягнулися люди, котрі хочуть і вміють зробити наше життя хоч трішки кращим. Особливо ця робота проявилася під час підготовки та відзначення 65-річчя Великої Перемоги. Майже всі члени партії вийшли на суботник, приурочений цьому святу. Молоді партійці відвідали багатьох ветеранів війни вдома, привітали їх, вручили квіти та цінні подарунки.

Чисельний склад міської партійної організації – понад 300 осіб. Серед них – працююча молодь і студенти, вчені та інтелігенція, увінчані знаннями та життєвим досвідом люди: підприємці, бізнесмени, керівники підприємств і установ, депутати міської та районної рад.

Міська партійна організація партії «Сильна Україна» велике значення приділяє роботі з молоддю. Близько 40 відсотків складу міської партійної організації –

молодь віком до 30 років. Більшість із них стали основою новоствореної міської молодіжної організації «Покоління сильних».

Щоб продемонструвати свою відкритість і демократичність, міська партійна організація першою серед партійних організацій міста провела народний праймериз, у якому взяли участь сотні кам’янчан, які вибрали із загального списку активістів міської організації «Сильна Україна» тих, кому вони довіряють найбільше. Для міської парторганізації дуже важливо знати думку жителів нашого міста, адже, згідно з новим законом про вибори до місцевих рад, міська партійна організація «Сильної України» братиме участь у виборах мера міста, депутатів обласної та міської рад.

Дуже хочеться, щоб їх виграли найбільш достойні люди, які інтереси міста ставлять вище від своїх власних.

Едуард КУЛЬЧИЦЬКИЙ, голова Кам’янець-Подільської міської організації політичної партії «Сильна Україна», заступник голови обласної партійної організації.