Субота, 20 Квітня 2024 р.
10 Вересня 2010

ВИБОРЦI, НА СТАРТ!

Завтра стартує виборчий процес чергових виборів депутатів місцевих рад.

Відповідно до змін у законі, право голосу на місцевих виборах мають громадяни України, місце проживання яких зареєстровано в місті, та яким на день виборів виповнилося 18 років.

Відповідно до Закону, всі заяви від виборців, подані пізніше, ніж за два дні до виборів, залишаться без розгляду. Таким чином, просимо заздалегідь звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців для уточнення та перевірки своїх персональних даних.

У першу чергу до відділів реєстру повинні звертатися громадяни, які голосуватимуть уперше, та громадяни, які за заявою змінювали виборчу адресу. Крім того, перевірити свої дані у списках виборців повинні ті особи, які через різні обставини не голосували з 2007 р., але мають бажання проголосувати цього року. Городянам, котрі ставали на консульський облік у відомчих установах МЗС, проходили строкову військову службу та звільнилися після виборів Президента України, а також тим, хто звільнився з установ виконання покарань після 7 лютого 2010 р., також необхідно перевірити у реєстрі виборців достовірність своїх персональних даних. У разі особистого звернення при собі необхідно мати паспорт громадянина України.

Міський відділ ведення Державного реєстру виборців знаходиться за адресою: майдан Відродження, 1 (міськвиконком), каб.№№316, 318. Тел.: 3-54-25, 3-53-34.