П'ятница, 29 Березня 2024 р.
3 Вересня 2010

МЕРСЬКЕ ПИТАННЯ

31 жовтня. середа. 17.30. Виконком кам’янець-подiльської мiської органiзацiї народної партiї.

Сергій БАБІЙ, Володимир ЛИТВИНПриводом для позачергового народного засідання стала позиція лідера Народної партії, голови Верховної Ради України Володимира ЛИТВИНА щодо кандидатури на посаду Кам’янець-Подільського міського голови. За його пропозицією, кандидатом на посаду мера від партії має бути секретар міської ради двох скликань у 1998-2004 рр., перший заступник міського голови у 2006-2008 рр. Сергій БАБIЙ.

З цього приводу таку ж однозначну позицію зайняв виконком Хмельницької обласної організації Народної партії та особисто народний депутат України, голова обласної організації партії Василь ШПАК. Більше того, Володимир ЛИТВИН запропонував члену бюджетного комітету Верховної Ради Василю ШПАКУ відбути до Кам’янця-Подільського та скласти перелік міських проблем, що потребують термінової державної допомоги: об’їзна дорога, реставрація Старого міста, будівництво житла для студентів і молодих сімей. Ці та інші проекти, на його думку, слід включити для фінансування в Державноий бюджет уже на 2011 рік.

Також Народна партія готова підтримати та внести на розгляд Верховної Ради України пілотний комплексний проект «Кам’янець-Подільський».

Виконком міської організації Народної партії, а це 15 знаних у місті людей, досить зважено обговорили участь Народної партії у виборах мера міста, після чого прийняли одноголосно рішення – висувати кандидатом на посаду міського голови голову міської організації Народної партії Сергія БАБIЯ.

28 вересня партійна конференція має прийняти офіційне рішення.

Прес-служба Кам’янець-Подільської міської організації Народної партії.