Субота, 27 Квітня 2024 р.
20 Серпня 2010

ЛЮДМИЛА ПАЛАМАРЧУК: «БАТЬКIВЩИНА У НАС – ОДНА»!

Хтось може сказати, що патріотичні гасла і настрої – справа молодих, тих, хто народився і виріс у роки становлення незалежності нашої держави. Проте старше покоління, переглядаючи сторінки свого життя, а, значить, і сторінки життя всього українського народу, сьогодні мудро оцінює вибір своїх дітей та онуків і підтримує їх, адже Батьківщина в українців – одна! 

Щира патріотка рідного міста і рідної землі, депутат міської ради V скликання, член бюро міської партійної організації ВО «Батьківщина» Людмила ПАЛАМАРЧУК упевнена, що лише через велику любов до Батьківщини наш народ зможе здобути своє майбуття і гідну долю.
 

Член бюро міської партійної організації ВО «Батьківщина» Людмила ПАЛАМАРЧУК– Пані Людмило, Ви – член міської партійної організації ВО «Батьківщина» з 2001 року, Ви стояли біля витоків цієї потужної політичної сили у нашому місті. Наскільки відчуваються якісні зміни у розвитку та діяльності партійного осередку «Батьківщини»? 

– Безумовно, зміни є. I вони відбуваються у позитивному форматі. Наша політична сила зміцніла, здобула чималий досвід громадської та політичної діяльності. З’явилися нові можливості та перспективи, прийшли молоді патріоти, котрим до снаги підхопити і продовжити роботу старших колег-партійців. Міський осередок політичної партії «Батьківщина» сьогодні є вагомою та потужною силою не тільки у рідному місті, але й взірцем і флагманом для всього Поділля та України. Мені надзвичайно імпонують лідер нашої політичної сили Юлія Володимирівна ТИМОШЕНКО та лідер міського осередку ВО «Батьківщина» Валентина Петрівна ВОЛОШИНА. Вони об’єднують усіх нас для спільної праці, з великою любов’ю та повагою ставляться до молодих колег і членів ВГМО «Батьківщина молода» – нашої майбутньої зміни, підтримують молодь нашого міста. 

– Пані Людмило, окрім громадської та політичної діяльності у ВО «Батьківщина» та міському політикумі, Ви обіймаєте посаду заступника начальника міського управління освіти та науки. Чи не важко поєднувати роботу на освітній ниві та громадську і політичну діяльність? 

– Я не можу розділяти для себе мій фах і громадсько-політичну діяльність, адже, черпаючи натхнення у щоденній роботі на освітній ниві, можна побачити ті проблеми, якими вона живе, а значить – сприяти їх ефективному вирішенню. I громадського діяча, і політика, і працівника освіти, культури, торгівлі чи промисловості 

об’єднує спільне – наша Батьківщина, наше Поділля, наш Кам’янець. Сьогодні не можна залишатися осторонь тих подій, якими живе наша земля, адже Батьківщина у нас – одна! 

Прес-служба міської організації ВО «Батьківщина».