Четвер, 25 Квітня 2024 р.
16 Липня 2010

«ПАРТІЙ БАГАТО. БАТЬКІВЩИНА – ОДНА»

8 липня відбулося партійне зібрання МО партії ВО «Батьківщина». Урочисто відкривши засідання, голова міської «Батьківщини» Валентина ВОЛОШИНА звернулася до присутніх із такими словами:

– Наша «Батьківщина» за роки свого існування пережила чимало скрутних ситуацій, але всі вони йшли нашій партії лише на користь, адже її лави очищалися від випадкових членів, а також від людей, які прийшли в партію виключно для того, щоб вирішити власні бізнес-інтереси. Натомість «Батьківщину» не покидали дійсно віддані своїй Вітчизні люди, які прагнуть робити все від них залежне, щоб українцям з кожним днем жилося якомога легше і краще.

Валентина Петрівна запропонувала присутнім переглянути відеозвіт про візит лідера ВО «Батьківщина» Юлії ТИМОШЕНКО до Хмельницької області.

До слова були запрошені депутати міськради, члени партії «Батьківщина», які зазначили, що місцеві вибори є надзвичайно важливими для всіх українців, адже саме депутати місцевих рад най-краще обізнані з проблемами територіальних громад, в яких вони проживають, і саме вони можуть максимально ефективно їх вирішити.

Сергій АКИМОВИЧ наголосив на тому, що «Батьківщині» потрібно бути готовою до того, що місцеві вибори можуть бути грубо сфальсифіковані представниками влади, і висловив готовність докласти максимум сил, щоби протидіяти цьому.

Анатолій ТКАЧ зупинився на небхідності звернути увагу на допомогу людям, які постраждали від повені, а Валентина ФУРМАН підкреслила гостроту комунальних проблем кам’янчан, на вирішення яких владі також необхідно звернути особливу увагу.

Геннадій ЯВОРСЬКИЙ, у свою чергу, переконав однопартійців у тому, що про роботу «Батьківщини» потрібно краще інформувати жителів міста, і заявив про свою готовність взятися за цей напрям роботи.

Також своє бачення шляхів розвитку партії та її майбутнього висловили й інші члени партії. Після цього до слова за-просили керівника виборчого штабу Ігоря ЗЕМСКОВА.

– У Кам’янці-Подільському багато партій, але Батьківщина у нас всіх – лише одна! – заявив Ігор Володимирович. – Впевнений, що про це пам’ятають наші співвітчизники, шановні кам’янчани, адже забути про «Батьківщину» – все одно, що забути про рідну матір, батька, сім’ю, а значить – зрадити їх!

За роки діяльності «Батьківщини» у міській раді ми встигли зробили багато: закріпили за конкретними виборчими дільницями своїх депутатів, які ефективно вирішували проблеми людей, зініціювали збір наказів виборців і виконали більшу їх частину, про що було написано в останніх числах «Кам’янець-Подільського вісника», а також щодня тримали руку на пульсі життєдіяльності міста. Заручившись безпосередньою підтримкою Юлії ТИМОШЕНКО, робили все, щоб конкретно покращити життя кам’янчан. Про це говорять відремонтовані дороги, отримане житло, вчасно виплачені зарплати бюджетникам у кризовому 2009 році, нове обладнання для медичних закладів, відремонтовані приміщення та стомільйонна інвестиція впродовж останніх двох років до міського бюджету. Тому жителі міста і віддали за Юлію Володимирівну абсолютну більшість голосів. Упевнений також і в тому, що 31 жовтня кам’янчани проголосують за кандидатів у депутати до міськради від нашої міської організації партії ВО «Батьківщина».

Після цього Ігор Володимирович оголосив попередній перелік кандидатів на включення до виборчих списків, які балотуватимуться до міськради, та побажав їм визначитися із цим відповідальним кроком.

– Білі починають гру і виграють її! – підкреслив керівник вибочого штабу «Батьківщини» Ігор ЗЕМСКОВ.