Середа, 24 Квітня 2024 р.
23 Липня 2010

НЕ КУПУЙТЕ КОТА В МІШКУ!

20 липня. 18.00. Засідання виконкому міської організації Народної партії. Порядок денний: вибори до міської ради та міського голови.

Партійний виконком Народної партії міста досить зважено, напрочуд розсудливо і відкрито для всіх першим розпочав висування кандидатів до міського парламенту за мажоритарними округами.

– Чи не зарано? – запитали ми у голови міських народників Сергія БАБIЯ.

– Треба перестати танцювати на граблях, – із притаманним йому тонким гумором відповів Сергій Віталійович, – а відкрити людям правду. Тому робимо ми це завчасно, щоб дати можливість кам’янчанам не купувати кота в мішку, а познайомитися з майбутнім представником свого округу, оцінити його можливості, а то і випробувати в конкретних ситуаціях із вирішення проблем території ще до виборів. Усі без винятку кандидати від нашої політичної сили мають провести чесну розмову віч-на-віч із людьми, які мешкають у виборчому окрузі, для визначення переліку проблем, що потребують вирішення, включно до кожної сім’ї. Якщо підтримки у людей округу хтось із наших кандидатів явно не отримуватиме, він буде коректно відкликаний із виборчого процесу ще до виборів за принципом «Злізайте, дядьку, з даху та не псуйте гонту!».

Народники також виявили бажання підписати з кожною сім’єю, яка цього бажатиме, угоду про захист їх інтересів на 5 наступних років. За цією угодою, сім’я може у будь-який час звернутися до депутата округу по допомогу.

– Тож Ви вже можете назвати своїх кандидатів до міського парламенту?

– Так. Після принципових обговорень наша організація Народної партії вирішила направити на розмову до людей перших 12 кандидатів у такі частини міста:

•селище Жовтневе: Сергій БАБIЙ, начальник регіональної Державної житлово-комунальної інспекції;

•Підзамче: Дмитро ВАСИЛЬЯНОВ, головний лікар міської лікарні;

•район ПДАТУ: Віктор ЯВОРОВ, доцент ПДАТУ;

•район харчового коледжу: Зоя КАЦАП, начальник управління Пенсійного фонду України у м.Кам’янець-Подільський;

•селище Першотравневе: Емілія МАЗУР, директор ЖКП «Комунсервіс»;

•мікрорайон Жовтневий (район ДНЗ №7): Оксана СТАСЮК, завідувач ДНЗ №7;

•мікрорайон Жовтневий (ККП «Господар»): Дмитро БЕСАРАБ, підприємець;

•селище Смирнова: Iван ПАВЛЕВИЧ, голова Спілки воїнів-інтернаціоналістів;

•район ЗОШ №15: Борис ЦВIГУН, головний лікар міської поліклініки;

•район К-ПНУ: Олександр КОМАРНИЦЬКИЙ, помічник ректора К-ПНУ ім.Огієнка, кандидат історичних наук;

•район коледжу ПДАТУ: Андрій ВIННIЧУК, державний інспектор регіональної Державної житлово-комунальної інспекції;

•район СЗОШ №5: Тетяна ТАНСЬКА, директор СЗОШ №5.

– Здається, серед них є позапартійні…

– Так, зокрема ЯВОРОВ, КАЦАП, МАЗУР, СТАСЮК, ТАНСЬКА. Своє висунення в кандидати до міськради саме від Народної партії вони визначили майже однаково: тут не обманюють, поважають тебе як особистість, не продають місця у списках, а головне – вміють відстоювати інтереси виборчого округу.

– Сергію Віталійовичу, а з кандидатом до обласної ради визначилися?

– В облраді відстоювати інтереси міста ми запропонували Надії ПIДСКОЦЬКIЙ, яка має величезний досвід і своєю чіткою позицією не раз захищала інтереси Кам’янця-Подільського. На цьому народники настояли принципово, незважаючи на вагання Надії Костянтинівни.

– А з кандидатурою міського голови?

– На засіданні виконкому нашої політичної сили ми провели обговорення щодо своєї тактичної позиції з питання виборів міського голови. Як кажуть, подробиці пізніше.

Олег ТИЩУК, спец. для «ПОДОЛЯНИНА».