Четвер, 18 Квітня 2024 р.
23 Липня 2010

«НАША УКРАЇНА» ЗАПРОШУЄ ДО СПIВПРАЦІ

31 жовтня визначено днем чергових виборів до місцевих рад усіх рівнів. Учасником виборчих перегонів стане і міська організація партії «Наша Україна» – політична сила національно-демократичного спрямування, діяльність якої базується на чітко визначених ідеологічних засадах.

Партія працює прозоро, демократично, а не як деякі політичні сили, подібні до закритих акціонерних товариств.

Активна позиція представників нашого міського партійного осередку вже сьогодні відома багатьом кам’янчанам. Насамперед, це виявляється у плідній роботі її членів у міській раді, реальному захисті прав та інтересів малого та середнього бізнесу, постійній культурно-просвітницькій діяльності щодо збереження та популяризації історичного минулого міста, вирішенні проблем освіти і медицини тощо.

Однак ми вважаємо, що програма подальших перетворень у місті в різних сферах його суспільного життя могла би бути вагомішою, якби нас було більше у міській раді, якби нас активніше підтримували кам’янчани.

Тому, якщо Вам не байдужа доля рідного міста, якщо Ви ініціативні, енергійні, професійні, займаєте активну життєву позицію, підтримуєте ідеї «Нашої України», – Ваше місце у міській раді.

Запрошуємо також до співпраці науковців, освітян, медиків, працівників культури, малого та середнього бізнесу. Приєднуйтеся до нас і будьте певні, що тільки разом ми доведемо, що Кам’янець – унікальне українське старовинне європейське місто, в якому мають гідно жити його мешканці.

Отож, приходьте до нас за адресою: Нігинське шосе, 41/2, або телефонуйте за номером: 067-384-4574.

Володимир ДУБІНСЬКИЙ, голова міської організації партії «Наша Україна».