П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
21 Січня 2011

ОБРАЛИ КУШНІРУКА

16 січня в місті пройшли вибори депутата міської ради за одномандатним мажоритарним виборчим округом №24 (виборча дільниця №22031). Мешканці селища Жовтневого на виборах 31 жовтня минулого року обрали депутатом Сергія БАБІЯ. Але Сергій Віталійович перейшов на посаду заступника міського голови і склав депутатські повноваження, тому міська територіальна виборча комісія прийняла рішення про проведення проміжних виборів.

Згідно з рішенням МТВК (голова Тетяна ОСТАФІЙЧУК), депутатом міської ради став позапартійний Олег КУШНІРУК, кандидатуру якого виcунула міська організація Партії регіонів. Олег Васильович, який є завідувачем відділення анестезіології та інтенсивної терапії МЦ «ОХМАТДИТ», поповнить лікарський загін міськради, і в депутатському корпусі  буде вже семеро лікарів. Ймовірніше за все, він також увійде до фракції Партії регіонів, яка у такому випадку об’єднає вже 14 депутатів.

Згідно з протоколом МТВК, за Олега КУШНІРУКА проголосувало 308 виборців,  за Тараса БАНАСА (ВО «Батьківщина») – 153, Василя КОВАЛЬЧУКА («Народна влада») – 126, Олексія МІРКА («Наша Україна») – 64, Олександра ПРИСТУПУ (КПУ) – 15, Володимира ШКРУМА (ВО «Свобода») – 21 і Віктора ЯВОРОВА (Народна партія) – 81. Не підтримали жодного з кандидатів 11 виборців. Явка дорівнювала 28%.