Четвер, 28 Березня 2024 р.
28 Січня 2011

ТАКІ ПОТРІБНІ

 Щойно Олег КУШНІРУК приступив до виконання обов’язків депутата, як одразу зробив те, що просили його виборці, – засипав величезну баюру.

– Вже багато років біля нашого будинку, що на Князів Коріатовичів, ні пройти ні проїхати, – говорить один із мешканців селища Жовтневого Василь ФЕДОРЧУК. – Тут будинки здавалися поспіхом, з величезними недоробками, тому й досі у нас час від часу виникають проблеми. Попередні депутати нам обіцяли багато, але переймалися нашими проблемами, коли йшли на вибори, а потім просто забували про нас. Можливо, новий депутат побачить наші біди і бодай щось зробить. Ось уже засипав калюжу.

Продавці магазину «Салют» – Оксана і Катерина в один голос кажуть, що їм пощастило з депутатом. Він усім цікавиться, бо раніше вони, як сліпі кошенята, ходили коридорами влади, ніхто їм не відмовляв, але й питань не вирішував. Тепер у місцевих мешканців є надія на те, що їх життя покращиться.

Власниця магазину Оксана ЯКОВЕНЧУК порушила питання перед депутатом про те, що молоді мікрорайону нікуди подітися, а є досить пристойне підвальне приміщення під її магазином, де можна облаштувати спортивний міні-зал, щоб зацікавити дітей. Олег Васильович пообіцяв допомогти з тренажерами.