Субота, 20 Квітня 2024 р.
28 Січня 2011

КОРПУС ДОУКОМПЛЕКТОВАНО

25 січня чергова сесія міськради розпочалася хвилиною мовчання. Так депутати вшанували пам’ять двох Почесних громадян міста – Анатолія ШУЛЬГІНА та Івана РОСЯ, небайдужі серця яких нещодавно перестали битися.

Перш ніж приступити до пленарного засідання, депутатський корпус отримав поповнення. Мандат було вручено Олегу КУШНІРУКУ, який 16 січня виграв проміжні вибори за мажоритарним округом №24.

Згідно з рішенням сесії «Про введення інвестиційної складової до тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення для всіх категорій споживачів по КП «Міськтепловоденергія», з 1 лютого зростають на 37% тарифи на холодну воду та складатимуть для населення: вода – 3,27 грн./куб.м, стоки – 3,09 грн./куб.м, разом – 6,36 грн. Як повідомлялося раніше, серед умов отримання  кредиту Світового банку вказано введення в тариф інвестиційної складової, за рахунок якої й буде погашатися кредит.

Також депутати ввели до складу виконкому міськради голову міської організації ветеранів війни, праці та Збройних сил Леонтія РОГАЛЯ, а голова міськрайонної Спілки ветеранів Афганістану Іван ПАВЛЕВИЧ отримав відзнаку міськради «Честь і шана». 

Під час сесії було розглянуто низку бюджетних, комунальних і земельних питань.