Четвер, 25 Квітня 2024 р.
4 Лютого 2011

ДУМАЙ! ГОВОРИ! ДІЙ УЖЕ СЬОГОДНІ!

ДІЙ УЖЕ СЬОГОДНІ!1 лютого відбулися установчі збори громадсько-політичного руху. Головне його гасло – «Думай! Говори! Дій уже сьогодні!». Як зазначив один з ініціаторів створення цієї організації, депутат обласної ради Олег ДЕМЧУК, подібні громадські рухи покликані стати важливим чинником запобігання розвиткові авторитарних тенденцій у суспільстві, відстоювання прав людини тощо. 

– Ми маємо стати своєрідним містком у діалозі між владою та громадськістю, – зазначив Олег Віленович. – Наш рух відкритий для всіх політичних сил, усіх конфесій, різних політиків, підприємців, простих небайдужих людей, які виступають за розвиток демократичних тенденцій у нашому суспільстві та готові відстоювати їх.

І справді, на цих зборах можна було побачити різних людей як за політичними та ідеологічними переконаннями, так і людей різних професій.

Під час конференції було утворено координаційну раду громадсько-політичного руху. До її складу увійшли 11 чоловік: Олег ДЕМЧУК, Наталія МЕРІНОВА, Вадим МЕНДОГРАЛО, Олександр БАРАНІВСЬКИЙ, Василь ТОВКАЙЛО, Юрій МАТВЄЙЦЕВ, Павло БІЛОУС, В’ячеслав ПОЛЯТИНЧУК, Мирослав МОШАК, Михайло АНОСОВ, Едуард КРИЛОВ. 

Також було затверджено назву громадсько-політичного руху – «Гідність».