Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
8 Квітня 2011

ХТО СЬОГОДНІ ПРИ ВЛАДІ У КАМ’ЯНЦІ-ПОДІЛЬСЬКОМУ?

Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО

Останнім часом керівництво Кам’янець-Подільського міського осередку ВО «Батьківщина» поширює інформацію про те, що на їхніх однопартійців чинить тиск місцева влада. Говорять про утиски під­при­єм­ців, які є членами БЮТ, незаконні звільнення з роботи тощо.

Хто ж насправді керує містом? У чиїх руках зосереджена влада? Адже серед членів БЮТ є люди, які займають високі посади. Це і всім відомі депутати міської ради (двадцять з п’ятидесяти – майже половина всього складу), начальники управлінь і відділів міськради (Сергій ЦУГЕЛЬ, Лілія БЕВЗ, Юрій ПЛИВАНЮК, Наталія НІКОЛАЄВА, Юрій АНОСОВ, Юрій ЛЯГУТКО), начальник МБТІ Анатолій КАЧУРОВСЬКИЙ, член виконкому Микола ТКАЧ, директори шкіл та їх заступники, відомі приватні підприємці. То ж про які «гоніння» та незаконні звільнення може бути мова?

Згадаємо, що, наприклад, колишній секретар міської ради Михайло АНОСОВ звільнився за своїм бажанням, причому ця подія відбулася ще до останніх місцевих виборів, а на його посаду заступила представниця все того ж БЮТ Валентина ВОЛОШИНА.

Маємо також пам’ятати, що Закон один для всіх, і, в разі невиконання працівником своїх посадових обов’язків, керівництво міської влади повинно звіль­нити його згідно із чинним законодавством, незважаючи на партійну приналежність і родинні зв’язки.

Таким чином, виникає резонне запитання: «То у чиїх інтересах працюють депутати БЮТ – громади міста чи своїх?». Слід закінчувати політичні ігри, за­сновані на  дешевому піарі та популізмі, що так притаманні лідеру ВО «Батьківщина» Юлії ТИМОШЕНКО. Керівництво цієї політичної сили додумалося піаритися навіть на трагічній події – смерті Адама ЯХІЄВА: одразу було запущено дезінформацію про політичний мотив цього злочину, мовляв, не був би Адам Михайлович у БЮТ, його би не вбили.   

Народ уже звик до таких штучок Юлії Володимирів­ни та її команди. Приміром, що вона летіла чартерним рейсом, бо переживала за життя пасажирів рейсового літака… Просто смішно.

Такі брудні політтехнології не повинні завадити кам’янчанам робити правильні висновки.

Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО, голова Кам’янець-Подільської міської організації Партії регіонів, депутат облради.