П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
8 Квітня 2011

«ФРОНТ ЗМІН» ЗВІТУЄ ТА ПЛАНУЄ

Зліва направо: Павло ВАСИЛЕНКО, Олександр КСЕНЖУК, Віктор ХУДНЯК2 квітня відбулася звітно-виборча конференція обласної організації партії «Фронт Змін». Участь у конференції взяли і делегати від Кам’янець-Подільського району: голова РО партії «Фронт Змін», депутат райради Віктор ХУДНЯК і член ради РО партії Павло ВАСИЛЕНКО. 

Про досягнення обласної організації «Фронту Змін» від завершення виборів інформував її голова Олександр КСЕНЖУК. Звітували перед конференцією про проведену роботу і керівники парторганізацій низки міст і районів області.  

Делегати констатували погіршення життя громадян. Країна в цілому, на їхню думку, замість обіцяних реформ поки що отримала лише їх імітацію.

Сьогодні «Фронт Змін» дає наказ членам партії та депутатам послідовно продовжувати відстоювати інтереси людей, не допускати необгрунтованого підняття тарифів, непродуманої «оптимізації мережі» бюджетних установ, контролювати законність використання бюджетних коштів. Лише принципова робота партії «Фронт Змін» зміцнить довіру людей до партії та її лідера Арсенія ЯЦЕНЮКА.

На конференції затверджено зміни до керівного органу обласної організації партії. Зокрема, до складу ради обласної організації обрано голову  Кам’янець-Подільської РО партії «Фронт Змін» Віктора ХУДНЯКА. 

Тож підсумки підбито, але попереду – ще більше роботи. Роботи для людей, заради майбутніх якісних і реальних змін у житті. І партія «Фронт Змін» має на меті кропіткою працею здобувати довіру людей, щоб стати локомотивом таких змін.   

Прес-служба Кам’янець-Подільської РО партії «Фронт Змін».