Субота, 27 Квітня 2024 р.
6 Травня 2011

ПРИБУВ ДО КАМ’ЯНЦЯ МІЛЬЙОН

ПРИБУВ  ДО КАМ’ЯНЦЯ МІЛЬЙОНПід час сесії міськради, що відбулася 29 квітня, міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ повідомив, що завдяки депутату облради Володимиру МЕЛЬНИЧЕНКУ, до управління казначейства надійшов 1 млн. 56 тис.грн. на завершення робіт із реконструкції приміщення на вул.Васильєва,15, де планується відкриття ДЮСШ №3 та амбулаторії сімейної медицини. 

Тендер на проведення робіт виграло ВАТ «Розбуд» (Олександр БРОДОВСЬКИЙ). Будiвництво активно розпочалося ще 2009 р., але графiк фiнансування було зірвано: держава замість обіцяних понад 2 млн.грн. надала лише 1 млн., хоча підрядник виконав роботи на більшу суму.

Отже, минулої п’ятниці, одразу після пленарного засідання сесії, міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ депутат облради Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО, депутати міськради Валерій СЛОБОДЯН, Володимир ЮР’ЄВ і Світлана СТАРЧЕНКО виїхали на об’єкт, куди буде спрямовано вищезгаданий 1 млн. 56 тис.грн., ще раз оглянули приміщення, поспілкувалися з підрядником. 

Уже повідомлялося, що обладнання для ДЮСШ №3 пообіцяв надати Віталій КЛИЧКО. І не просто профінансувати, а прибути до Кам’янця особисто.