Субота, 27 Квітня 2024 р.
6 Травня 2011

СЛІВ НА ВІТЕР НЕ КИДАЮТЬ

СЛІВ НА ВІТЕР НЕ КИДАЮТЬУ лютому на пленумі міської організації ветеранів війни, праці та Збройних сил розглядалося питання покращення медичного обслуговування пільгових категорій населення. Тоді  міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ пообіцяв особисто потурбуватися, щоб до 9 травня в одному з відділень міської лікарні було обладнано сучасну палату для ветеранів.

Мер слова дотримав і 4 травня голова Ради ветеранів Леонтій РОГАЛЬ із його рук отримав ключі від свіжовідремонтованої двомісної палати терапевтичного відділення, призначеної для ветеранів. Крім сучасних ліжок, телевізора, там передбачено кухню з холодильником, окрему душову кабінку та туалет. 

Вартість проекту – 42 тис.грн. Крім Михайла СІМАШКЕВИЧА, кошти на ремонт та оснащення палати також надали депутат облради Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО, Сергій ВЕДЕРНІКОВ і депутат міськради Володимир ЮР’ЄВ. 

У свою чергу, присутні на відкритті ветерани висловили слова подяки за виявлення поваги та синівської турботи про покоління, котре відстояло наше майбутнє.