Середа, 24 Квітня 2024 р.
20 Травня 2011

КАМ’ЯНЕЦЬ – ЄВРОПЕЙСЬКЕ МІСТО! МІСТО ЗДІЙСНЕННЯ МРІЙ!

Від усієї душі вітаю всіх діток міста з наступаючим Днем захисту дітей!

Тільки одне робить людину по-справжньому щасливою, – коли вона бачить навколо себе радісні обличчя, сонячні усмішки дітей, чує веселий сміх!

Володимир МЕЛЬНИЧЕНКОСаме щоб нести людям радість, щоб розкривати юні таланти, ГО «Європейський рух» уже четвертий рік поспіль проводить у Кам’янці-Подільському День Європи в Україні, святкування якого відбудеться у сквері Водойма 20 травня, о 18.00. 

Свято пройде за підтримки як міської (на чолі з мером міста Михайлом СІМАШКЕВИЧЕМ) так і районної влади.  

Хочеться відзначити і Володимира МЕЛЬНИЧЕНКА, який посприяв проведенню цього свята. Це людина, яка підтримує все позитивне, все, що приносить радість людям, все корисне для громади. Найбільше вражає його небайдужість до людських потреб, він завжди прийде на допомогу тому, хто її потребує.

Володимир Володимирович імпонує мені як патріот міста. Ставши депутатом обласної ради, він дуже багато зробив для Кам’янця, на всі 100% виправдавши сподівання виборців. 

Особливо Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО опікується незахищеними верствами населення, хворими дітками, ветеранами, що викликає велику повагу до нього як людини з відкритим серцем. Він сам батько, має двох діток. Донька вже доросла, а синочок ще маленький, тому Володимиру Володимировичу дуже важливо знати (як і всім батькам), яким буде наше місто, коли діти подорослішають. 

Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО за власні кошти закупив два автобуси, які пристосовані для людей з особливими потребами та в яких проїзд буде дешевшим, ніж у маршрутних таксі. Також за його підтримки до кінця травня у деяких школах міста і садочках буде встановлено 7 установок для очищення води із 7-12-разовим ступенем очищення. Це дуже важливо, адже діти зможуть пити дійсно чисту воду. 

За підтримки Володимира Володимировича винесено рішення про виділення коштів на завершення реконструкції спортивного центру та амбулаторії сімейної медицини.

У місті створено депутатську приймальню в приміщенні міськради, в якій по черзі чергують двоє депутатів (приймальня працює із 14.00). Цьому посприяв Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО разом із мером міста, за що їм дуже вдячна вся громада.

На базі Громадської ради, в яку входять представники 67 громадських організацій, створено волонтерський рух для інвалідів, котрий теж підтримує Володимир Володимирович.

Ця людина для нашого міста – як добрий чарівник, як батько. Він добрий, чуйний, має відкриту душу. В нього, як і в усіх нас, серце розкривається, коли він бачить довірливу, лагідну і безпорадну усмішку дитини… 

А хіба може бути інакше?