П'ятница, 29 Березня 2024 р.
20 Травня 2011

ДЕПУТАТИ ВІД «ФРОНТУ ЗМІН» ЗВІТУВАЛИ ПЕРЕД ВИБОРЦЯМИ

Фронт ЗмінВранці минулої неділі біля автовокзалу депутати райради від партії «Фронт Змін» провели відкритий прийом громадян і прозвітували перед громадою за піврічну депутатську діяльність.

Такий захід – мобільна громадська приймальня – є загальнодержавною акцією партії «Фронт Змін», яка направлена на відкритість депутатів місцевих рад перед громадою, їх публічне спілкування з виборцями, визначення подальших пріоритетних напрямків розвитку району та найактуальніших проблемних питань з метою їх реального вирішення.   

У роботі громадської приймальні взяли участь депутати райради Віктор ХУДНЯК, Валерій ШКУРЕНКОВ, Анатолій СЛИЗ, Олександр ВЕЛІГІН, Сергій ХУДНЯК, Андрій ВАНАТ. Також на зустрічі з жителями району був присутній депутат обласної ради, голова обласної організації партії «Фронт Змін» Олександр КСЕНЖУК. У зібранні взяли участь активісти районної партійної організації. 

Депутати райради доповіли про перші досягнення: за ініціативи фракції «Фронту Змін» виділено кошти на закупівлю шкільного автобуса для Жванецької НВК. У складі райради створено депутатську групу «Підприємці Кам’янеччини», націлену на захист інтересів середнього та дрібного бізнесу, райрадою порушено питання про будівництво районного спортивного комплексу.

Крім того, депутати від «Фронту Змін» разом з партійним активом протягом цього часу займалися благоустроєм сіл району, брали участь у заходах до 9 Травня, 8 Березня, інших громадських заходах, спрямованих на соціально-культурний розвиток району. 

Спілкування громади та депутатів пройшло досить інтенсивно. Найактуальнішими питаннями були: соціальна незахищеність жителів села, підняття цін на товари та послуги. Питання, які можуть бути вирішені на районному рівні, депутати від «Фронту Змін» оформили у звернення та взяли до виконання.  

Прес-служба РО ПП «Фронт Змін».