Четвер, 25 Квітня 2024 р.
17 Червня 2011

ЇДУТЬ!!! НІБИ…

Ні для кого вже не секрет, що Кам’янеччина очікує на приїзд наступного тижня Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА. Місто та околиці чистять, миють, фарбують – словом, робиться все, щоб Глава держави побачив Кам’янець не тільки у всій старовинній красі, але й у порядку. 

До речі, це буде перший візит до Кам’янця Віктора ЯНУКОВИЧА у президентському статусі. 23 жовтня 2004 р. він приїжджав до нас як Прем’єр-міністр і кандидат на посаду Президента України. Ще раз планував приїхати знову як кандидат на посаду Президента України 8 грудня 2009 р., але візит не відбувся. Не виключено, що Віктор Федорович віртуально відвідав Кам’янець минулого року: принаймні на виставці «Експо-2010» у Шанхаї інтерв’ю тележурналістам він давав у павільйоні України, під мультимедійним стендом Кам’янця.

 Влада старанно готується до візиту, але жодних офіційних відомостей щодо графіка поїздки, маршруту та об’єктів відвідування поки що не надає. Добута з неофіційних джерел інформація змальовує таку картину: приземлятися високі гості будуть поблизу цемзаводу, Президенту покажуть декілька підприємств міста і району, а також відбудовану перлину – Собор Олександра Невського. 

Щоправда, ті ж чутки стверджують, що, скоріш за все, візит з об’єктивних причин відкладається. Що ж, поживемо – побачимо.