Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
2 Вересня 2011

ФОНТАН ЖИВОЇ ВОДИ, або ЖИТТЯ ПІСЛЯ КОМИ

ФОНТАН ЖИВОЇ ВОДИ, або ЖИТТЯ ПІСЛЯ КОМИПоки молодь розважалася, насолоджуючись сучасними мотивами, які лунали з «клітки», ми поцікавилися у Володимира МЕЛЬ НИЧЕНКА, котрий фінансово підтримав відновлення фонтана, що надалі планується робити для подальшого від родження парку.

ФОНТАН ЖИВОЇ ВОДИ, або ЖИТТЯ ПІСЛЯ КОМИ– Для того, щоб сьогодні милуватися фонтаном, на його відновлення було витрачено близько 110 тисяч гривень, – зізнається Во ло-

димир Володимирович. – Ці гроші особисто внесли міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ, депутат міськради Валерій СЛОБОДЯН і я. З міського бюджету на реконструкцію не витрачено жодної копійки. 

Коли ж говорити про наші подальші кроки, то хочу запевнити кам’янчан, що міський осередок Партії регіонів за сприяння міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА і надалі відновлюватиме інфраструктуру Центрального парку, яка існувала в радянські часи і про яку сьогодні пам’ятають лише люди середнього та старшого віку. В найближчих планах – спорудження дитячого спортивного майданчика та літнього кінотеатру. 

ФОНТАН ЖИВОЇ ВОДИ, або ЖИТТЯ ПІСЛЯ КОМИУ недалекому майбутньому ка м’янецька сім’я зможе насолодитися приємною прогулянкою в насправді Центральному парку міста. Поки дорослі дивитимуться кінофільм, їхні діти зможуть погратися на майданчику, потім родина продовжить відпочинок у невеличкому вуличному кафе на території «клітки», насолоджуючись не лише смаком морозива, але й приємною музикою. Далі родина може побувати на Лебединому озері, а завершити прогулянку – на березі Смотрича, де планується відновлення пляжу та розчищення русла річки на території каньйону. Звичайно, все це неможливо зробити за один – два місяці, але якщо кам’янчани і надалі підтримуватимуть нас, то вже через декілька років і вони, і гості міста зможуть у нашому Центральному парку відпочити не гірше, ніж у Європі.