Четвер, 28 Березня 2024 р.
2 Вересня 2011

СЛОВО СПРАВЖНЬОГО ЧОЛОВІКА – ЗАКОН

СЛОВО СПРАВЖНЬОГО ЧОЛОВІКА - ЗАКОНМешканці будинків 1 – 11, що на вул.Вокзальна, навіть не сподівалися, що передвиборчі обіцянки кандидатів у депутати міськради можуть перерости в дію, а не залишитися, як завжди, тільки на папері. Наскільки ж вони були приємно вражені, коли побачили, що пустир біля зерносховища ТОВ СП «Нібулон» починає набирати обрисів дитячого майданчика. Депутат міськради Валерій СЛОБОДЯН, який, до речі, є депутатом цього округу, вирішив подарувати місцевим мешканцям справжній дитячий майданчик. Коли люди побачили, що на пустир привезли турніки, волейбольну сітку, пісочницю, «грибок» для ігор малечі, то із задоволенням допомагали робітникам встановлювати обладнання. 

Відкриття майданчика відбулося у понеділок. Привітати мешканців з обновкою прибули міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ, депутат облради Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО, начальник міського управління освіти та науки Світлана СТАРЧЕНКО і, звичайно ж, Валерій СЛОБОДЯН, який вважає, що не може  бути нічого важливішого, аніж піклування про підростаюче покоління. До речі, він сам постійно займається спортом, тому й упевнений, що сильною може бути лише здорова нація. Також Михайло Євстафійович і Володимир Володимирович подарували місцевим хлопчакам м’ячі та продемонстрували їм справжню техніку волейболу.

Валерій Анатолійович пообіцяв, що в недалекому майбутньому укомплектує майданчик ще декількома гойдалками та іншими дрібничками, які так подобаються дітворі.

Висловивши подяку, місцеві жителі звернулися до представників влади з проханням заасфальтувати 600 м дороги поруч з ними, а також розглянути варіант покращення маршрутного сполучення до їхньої вулиці. Михайло Євстафійович пообіцяв розглянути ці пропозиції.