Четвер, 25 Квітня 2024 р.
2 Грудня 2011

…І СЕРЦЕ З БІЛИХ ХРИЗАНТЕМ

Валентина ВОЛОШИНА (в центрі) з подружжям ЛУК’ЯНЕНКІВ27 листопада, у день народження лідера ВО «Батьківщина» Юлії ТИМОШЕНКО, біля Лук’янівського СІЗО зібралися тисячі людей. Серед бажаючих привітати іменинницю і виказати свою повагу до Юлії Володимирівни були і кам’янчани. 

Можу сказати, що, незважаючи на сумні обставини, настрій у людей не був пригнічений. Вони були сповнені надії, що Юлія ТИМОШЕНКО незабаром вийде на свободу. 

Поруч було змонтовано сцену, де виступали політики демократичного спрямування, відомі громадські діячі та українські виконавці, в тому числі Олександр ПОНОМАРЬОВ і Ніна МАТВІЄНКО. Також зі сцени подякувала всім присутнім за підримку мами донька Юлії Володимирівни – Євгенія КАРР. 

Не знаю, чи почула іменинниця хоч щось із виступів, адже її перевели в камеру, котра знаходиться вглибині двору ізолятора. 

Багато квітів, букетів у формі серця залишили її шанувальники біля воріт СІЗО. А на стінах наклеювалися паперові сердечка з написами «Свободу Юлі!» тощо. 

Серед інших квітів є і кам’янецький подарунок. Не тільки від себе особисто, але й від нашої партійної організації та всіх кам’янецьких прихильників Юлії Володимирівни я залишила там серце з білих хризантем. 

Валентина ВОЛОШИНА, голова фракції ВО «Батьківщина» в міськраді.