Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
9 Грудня 2011

НА ФРОНТІ ПОЛІТИЧНИХ ЗМІН

НА ФРОНТІ ПОЛІТИЧНИХ ЗМІНПонад 10 тисяч громадян України зібралися 3 грудня на Михайлівській площі в Києві на мітингу «Україна проти Януковича». Всі бажаючі не помістилися на площі й змушені були зайняти прилеглі майданчики, вулиці та сквери. На мітингу виступив лідер політичної партії «Фронт Змін» Арсеній ЯЦЕНЮК, народні депутати Олеся ОРОБЕЦЬ, Руслан КНЯЗЕВИЧ, інші активісти партії, партнери «Фронту Змін» по опози­ції – члени БЮТ. Арсеній ЯЦЕНЮК подякував усім, хто прийшов і приїхав до Києва на мітинг, хто не побоявся і поставив свій підпис під гаслом «Україна проти Януковича». Ще рік тому ніхто би не міг і подумати, що в центрі Києва зберуться тисячі людей на таку акцію. Сьогодні все змінилося: люди перестали боятися владу, яка обіцяла «почути кожного», а слухає лише себе.

Опозиція планує сформувати в наступному парламенті демократичну більшість, яка не дасть можливості владі безконтрольно керувати країною. Резолюцію мітигу, в якій наголошується, що під час всеукраїнської акції було зібрано понад мільйон підписів українців, народні депутати та депутати місцевих рад від «Фронту Змін» передали після мітингу до Адміністрації Президента.

В мітингу взяли участь представники всіх регіонів країни, зокрема, понад 200 представників від Хмельницької області. Активно підтримали акцію Арсенія ЯЦЕНЮКА районна та міська організації партії «Фронт Змін». Кам’янеччина була представлена як депутатами місцевих рад, так і активістами й прихильниками партії «Фронт Змін».

Віктор ХУДНЯК, голова районної організації політичної партії «Фронт Змін», депутат районної ради.