П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
9 Березня 2012

ВИБАЧЕННЯ ЗА «ЛЕТАРГІЙНИЙ СОН»

На традиційному комунальному брифінгу, який відбувся 6 березня, заступник міського голови Сергій БАБІЙ попросив вибачення в кам’янчан за те, що сталося 29 лютого. Нагадаємо, що тоді дороги міста в першій половині дня не були посипані, результатом чого стали затори й численні запізнення місцевих жителів на роботу, до школи тощо. Обурені кам’янчани через засоби масової інформації (див. «ПОДОЛЯНИН» від 2 березня) вимагали вибачення від міської влади. І дочекалися. 

– Критику визнаю справедливою. Не буду пояснювати, з яких причин сталося так, що в один із днів житлово-комунальне господарство міста «проспало», адже ми як влада повинні були прорахувати і передбачити будь-які ситуації, з пальним в тому числі. Ціна «летаргійного сну» – ранкові затори, що утворились на дорогах, – визнав Сергій Віталійович. – Чи є персональні прізвища людей, які допустили те, що сталося? Так, є. Це – заступник міського голови Сергій БАБІЙ, начальник департаменту ЖДПІ Сергій СЕРЕДЮК, директор КП «Комбінат благоустрою» Віктор КОЛОДНІЦЬКИЙ. Мер з нами вже розмову провів, ми висновки зробили. Тож просимо вибачення у всіх кам’янчан за те, що сталося. 

Головний комунальник міста запевнив, що такий випадок – один за зиму, мовляв, до того всі служби сумлінно ночами розчищали місто. 

Ганна СМІРНОВА.