Четвер, 28 Березня 2024 р.
30 Березня 2012

ГРОМАДА ХОЧЕ – БЮДЖЕТ НЕ МОЖЕ…

ГРОМАДА ХОЧЕ - БЮДЖЕТ НЕ МОЖЕ...23 березня міський голова Михайло СІ­МАШКЕВИЧ проводив прийом громадян. 

Як і завжди, переважна кількість запитань, з якими звернулися жителі міста до мера, стосувалися комунальної сфери та покращення житлових умов.

Мешканці пров.Лагерний обурювалися несправністю зливової каналізації на їхній вулиці:

– Ми звертаємося по допомогу вже не перший рік, були на прийомах і в попередніх мерів, але питання з місця так і не зрушилося. 

Михайло Євстафійович надав доручення департаменту ЖКГ у найкоротші терміни доповісти про можливість усунення проблеми.

Декілька кам’янчан звернулися з проханням щодо поліпшення житлових умов. Люди плекають надію отримати житло, зважаючи на новобудови в місті. Проте, в основному, це приватне будівництво житла, і міськрада не має до нього відношення. Надія на покращення житлових умов може з’явитися, коли буде реконструйовано аварійний будинок на Нігинському шосе, 1а, призначений під соціальне житло. 

Секретаря Духовної ради турбувало питання недопущення введення в плани навчальних закладів міста предметів, виховних заходів, що пов’язані з гендерною по­літикою та ювенальною юстицією. Міський голова запевнив, що хвилювання завчасні, адже жодного наказу з Міносвіти щодо впровадження вищезазначених предметів не було. Заступник міського голови Василь СУКАЧ отримав доручення перевірити наявність озвучених фактів.

На прохання жителька вул.Богуна щодо проведення каналізації на її вулиці, мер зазначив, що це стане можливим лише за умови співфінансування громади та міської ради – 50 на 50. 

– Я б з радістю хотів допомогти, але при бю­джеті мінус 40 мільйонів у першу чергу ми дбаємо про зарплату бюджетникам: учителям, лікарям тощо. Намагаємось, хоча й з потугами, закрити щомісячні потреби – оплати за газ, енергоносії, щорічні програми, – зазначив Михайло Євстафійович.

Прес-служба міськради.