Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
6 Квітня 2012

МЕР ВІДКРИВ ГАМАНЕЦЬ… І ШАФУ

МЕР ВІДКРИВ ГАМАНЕЦЬ... І ШАФУУ понеділок міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ був відвертим з пресою, як ніколи. Не можна сказати, що до цього Михайло Євстафійович відмовляв журналістам у спілкуванні. Просто та інформація, якою він по­ді­лився тепер, була дуже незвичною.

Як відомо, посадові особи місцевого самоврядування до 1 квітня мали подати декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2011 р. 

Отже, Михайло СІМАШКЕВИЧ у графі «Відомості про доходи» своєї декларації за­значив загальну суму сукупного доходу (грн.):  208220 (заробітна плата, інші виплати – 148175; дивіденди, відсотки – 2487; пенсія – 57558). Доходи членів сім’ї, а точніше дружини Алли Сергіївни, складають 28400. 

Серед відомостей про нерухоме майно декларанта – квартира площею 106 кв.м.

Як майно, що перебуває у власності, оренді членів сім’ї декларанта, вказано дві земельні ділянки площею 940 та 1200 кв.м.

Сума коштів на банківських рахунках мера складає 95788 грн.

Транспортні засоби, що перебувають у власності, оренді членів сім’ї декларанта, – це легкові авто Toyota Camry, 2010 р.в., та Hyundai Accent, 2008 р.в. Також знайшло відображення в документі захоплення міського голови ретротехнікою – він володіє мотоциклами «Ява-350», 1977 р.в., та «IЖ-49», 1952 р.в.

Не приховав від журналістів Михайло СІМАШКЕВИЧ і те, що знаходиться за потаємними дверима його кабінету. Нещодавно мер переїхав з другого на третій поверх. У новому приміщенні зроблено не просто ремонт, а реконструкцію. На перший погляд – звичайний кабінет, хоч і з новими меблями. Але якщо відчинити двері шафи, то опинишся в затишному куточку, з диванчиком, кавоваркою і макетами ретроавтомобілів. Загалом – у класичній кімнаті для переговорів. 

За скляними дверима далі розмістився невеликий кухонний куточок з холодильником та душова. Ці перетворення зроблені, зважаючи на те, що робочий день міського голови іноді перетворюється на робочу добу.