Середа, 24 Квітня 2024 р.
24 Січня 2014

НАС НАМАГАЮТЬСЯ ПЕРЕТВОРИТИ НА БЕЗМОВНИХ РАБІВ

Ростислав ЯРЕМАШановна громадо!Весь демократичний світ визнав сьогоднішню ситуацію в Україні як становлення диктатури. Ми ж проголошуємо ці події як революцію. Революцію Гідності.У простих людей увірвався терпець. Вони прагнуть становлення незалежної держави, демократії та законності. Так, це може потопити Україну в крові. Але ця кров буде виключно на совісті та руках влади. Нас намагаються перетворити на безмовних рабів.

Їм же все – влада, суди, статки, вседозволеність.Ми ж хочемо лише мати роботу, яка б дала можливість жити по-людськи, належну освіту дітям, доступну та якісну медицину, яка б дала можливість зустріти спочатку старість, а не смерть. Виконання таких вимог можливе лише при справедливому устрою в державі.

Якщо перша особа не обмежує себе ні в чому, то що говорити про нижчих чинів, які нічим не гребують. Зникає людяність, милосердя, порядність. Цю порожнечу заповнює цинізм, зухвальство, підлість. Головним критерієм життя в Україні стали гроші та деградація нації.

Ми проти кримінальних законів «16-го січня», бо вони обмежують останнє, що в нас залишилося, – волю.

Ми проти такого уряду, який нарощує борги, оббираючи нас і наших дітей.

Ми не підтримуємо такої влади, яка позбавляє нас права жити в європейській державі зі справедливим соціальним захистом.

Нас не залякати «Беркутом», бо нас багато. Якщо влада не продемонструє готовності до кардинальних змін – зміни проведе український народ.

Тому на головному Майдані країни в ці дні має бути максимальна кількість громадян.

Закликаю всіх, хто може, – їдьте до Києва! Захистіть своє право жити!

Ростислав ЯРЕМА. 20 січня 2014 р., м.Київ.