Субота, 20 Квітня 2024 р.
18 Квітня 2014

ЄДНАЙМОСЬ У МОЛИТВІ ЗА УКРАЇНУ!

Володимир МЕЛЬНИЧЕНКОНа жаль, ми можемо стати свідками однієї із найтрагічніших сторінок в історії України. Велике занепокоєння викликає те, що подальші чвари та розбрат продовжують мати місце в суспільстві, протистояння дедалі більше загострюються. І всі ці процеси підігріваються написаними за кордоном технологіями, спрямованими на дестабілізацію ситуації в державі. Та, незважаючи на все, потрібно бути як ніколи єдиними. Українська нація зобов’язана об’єднатись навколо ідей територіальної цілісності, політичної стабільності, толерантності та економічного процвітання. Кожен з нас повинен проявити громадянську свідомість і бути відданим патріотом своєї держави до кінця.

Сприяє осмисленню нашої поведінки та думок і настання великого християнського свята – Великодня. Тому давайте згадаємо про те, що всі ми – українці, незалежно від мови спілкування, віросповідання, політичних переконань і зовнішніх чи національних ознак. У ці значущі дні Великого посту, як і в день самого свята треба пам’ятати, що Бог – це любов. Давайте зійдемось у єдиній молитві за нашу Батьківщину, згадаємо, що всі ми – християни та браття. Дуже хочеться, аби цей Страсний тиждень став останніми днями неспокою для нашої країни.

У ці великі релігійні дні вважаю святим обов’язком кожного приділити увагу рідним і близьким, допомагати малозабезпеченим, сиротам і всім, хто потребує нашої уваги. Нехай свято Пасхи буде початком нової, кращої України.

Особисто вітаю всіх кам’янчан із Великоднем та бажаю безхмарного неба над головою, душевної рівноваги, спокою та постійного відчуття гордості за нашу неньку Україну!

Христос Воскрес!

З повагою, народний депутат України Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО.