П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
6 Червня 2014

ЧОГО ЧЕКАТИ ВІД ПРЕЗИДЕНТА ПОРОШЕНКА?

2005 р. мене було запрошено до Ватикану на представлення до ордена Святого Георгія. Так от, у той час, коли Порошенка тільки лінивий не поливав брудом, священик греко-католицької церкви сказав мені: «Настане час – і ця людина буде першою особою в державі, яка протягом трьох років зробить Україну однією з передових країн Європи». Перша половина пророцтва вже здійснилася.

Ростислав ЯРЕМА2005 р. мене було запрошено до Ватикану на представлення до ордена Святого Георгія. Так от, у той час, коли Порошенка тільки лінивий не поливав брудом, священик греко-католицької церкви сказав мені: «Настане час – і ця людина буде першою особою в державі, яка протягом трьох років зробить Україну однією з передових країн Європи». Перша половина пророцтва вже здійснилася.

З Петром Олексійовичем знайомий з 2002 р. Він загартований перемогами і поразками. Вміє тримати удар і в потрібний момент його завдавати. Це стосується як бізнесу, так і політики. Саме завдяки цьому сьогодні Порошенко – успішний підприємець і громадський діяч.

Попри потужність і силу характеру, від яких, як здається на перший погляд, навіть віддає прохолодою, Петро Олексійович – по-батьківськи чуйна людина. Вміє радіти чужим успіхам і пропускати через своє серце чужий біль. Ще в нього надзвичайно гарне почуття гумору та вміння цінувати дружбу, а також Петро Олексійович ніколи не терпить брехні та лицемірства.

Запитаєте, хто зробив Порошенка таким, яким він є?

На мою думку, як бізнесмена – економічний талант, як політика і вже сьогодні Президента – український народ. А от Порошенка як Порошенка він зробив себе сам, і в цьому його сила й незалежність.

Переконаний, що сьогодні країна обрала саме того Президента, який потрібен у цей складний період. Він зуміє поставити Україну на шлях миру та європейського розвитку.

Дуже хочеться, аби здійснилася друга частина пророцтва. Ми заслуговуємо, щоб жити по правді.

Ростислав ЯРЕМА.