П'ятница, 29 Березня 2024 р.

КРИМІНАЛ

12.08.2019 – 16.08.2019

МАРИХУАНУ ЗАМОВЛЯЛИ ПОШТОЮ

Днями працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП у Хмельницькій області виявили двох молодих людей, які замовляли наркотики через інтернет.
Так, біля одного із поштових відділень Кам’янця-Подільського поліцейські виявили і вилучили у 23-річного кам’янчанина посилку з марихуаною. А в 25-річного хмельничанина за таких самих обставин виявили посилку з психотропною речовиною «сіль».
В обох випадках наркотики вилучили і направили на експертизу. Фігуранти зазначили, що замовлення робили через мережу інтернет для власного споживання.
Наразі працівники поліції перевіряють цю інформацію. Відомості за цими фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів без мети збуту) ККУ. Слідчі дії тривають.

ПІШЛА З ДОМУ ЧЕРЕЗ СЕСТРУ

13 серпня до Кам’янець-Подільського відділення поліції надійшло повідомлення, що в селі Ріпинці зникла неповнолітня.
Дільничий Дмитро Ільїн, який перебував у селі, швидко зорієнтувався, де може бути дівчина, і разом зі старшим інспектором ювенальної превенції Анатолієм Саранчуком менш ніж за годину розшукали її в одному із сусідніх сіл.
Як виявилося, батьки зниклої на деякий час поїхали до сусідньої Тернопільщини на сезонні роботи, а двох молодших дітей залишили під наглядом старшої повнолітньої доньки. Проте за декілька днів до цього між дівчатами виник конф­лікт – і молодша пішла з дому. Спочатку старша сестра сподівалася, що втікачка повернеться сама, але коли вже третій день її не було вдома, зателефонувала батькам, а матір одразу повідомила до поліції.
Наразі і з дитиною, і з батьками працюють поліцейські та представники соціальних служб.

За матеріалами ГУ Нацполіції області.