Четвер, 28 Березня 2024 р.

КРИМІНАЛЬНИЙ ТИЖДЕНЬ

У Кам’янці-Подільському поліцейські оперативно розшукали 20-річного жителя району, який 16 серпня пограбував ювелірний магазин на пр.Грушевського. Хлопця затримали після того, як він здав викрадену золоту каблучку в ломбард і прямував на автовокзал, аби покинути місто.

Зловмисник під приводом купівлі каблучки вартістю7300 грн попросив приміряти її, а коли продавчиня відво­ліклася на інших покупців, утік із магазину.
За фактом грабежу відкрито кримінальне провадження, максимальний термін покарання за яке – позбавлення волі на строк до 4 років.
Поліцейські оголосили про підозру зловмиснику, котрий скоїв розбійний напад на випадкового знайомого. 29-річний підозрюваний познайомився із 52-річним потерпілим в одному із розважальних закладів міста. Близько 5-ї ранку, коли мали розходитися, молодший скляною пляшкою вдарив новоспеченого знайомого по голові, відібрав мобільний і втік.
За відео із камер спостереження оперативники встановили хід подій та особу зловмисника. Відразу після вчинення злочину молодик поїхав у Хмельницький, а потім повернувся і переховувався у Кам’янці. Викрадений телефон, який підозрюваний здав у ломбард, поліцейські вилучили.
Наразі вирішується питання про обрання нападнику запобіжного заходу.
Впродовж години поліціянти встановили правопорушників, котрі обікрали 17-річного підлітка. 18 серпня, близько першої ночі, поблизу залізничного вокзалу потерпілий познайомився із двома однолітками. Згодом між хлопцями виникла суперечка, зловмисники відібрали смартфон та 80 грн. Удома потерпілий розповів усе батькам, вранці вони звернулися до міськвідділу поліції. Правопорушників швидко знайшли, викрадений телефон вилучили.
15 серпня, близько 23.00, до районного відділення поліції звернулася жителька с.Довжок і повідомила, що ще в обідню пору її 15-річна дочка після суперечки пішла у місто і досі не повернулася. На пошуки неповнолітньої відразу ж було зорієнтовано особовий склад райвідділу. Поліцейські розділили місто на квадрати і почали «прочісувати». За декілька годин працівники групи реагування патрульної поліції виявили дівчину в одному з мікрорайонів міста і повернули додому.

За матеріалами сектору комунікації поліції Хмельницької області.