Четвер, 28 Березня 2024 р.
13 Вересня 2019

ДВА ВБИВСТВА ЗА ДВА ДНІ

На Кам’янеччині поліцейські затримали двох чоловіків, причетних до вбивства.

Так, 7 вересня до районного відділення поліції звернулася жителька с.Субіч і повідомила, що вже декілька днів не бачила свого 52-річного сусіда.
У будинку правоохоронці виявили тіло господаря із численними тілесними ушкодженнями. Експертиза показала закриту черепно-мозкову травму, субдуральний крововилив, забій та набряк головного мозку, що і стало причиною смерті. Напередодні потерпілий роз­пивав спиртне із 32-річним знайомим. Виник конфлікт, і гість завдав господарю низку ударів по голові та тулубу. Після цього вони лягли спати, а вранці зловмисник побачив, що знайомий помер. Тож зачинив будинок і втік. Його розшукали в сусідньому селі.
Наступного дня фельдшерка с.Калачківці виявила труп 42-річної місцевої жительки з явними тілесними ушкодженнями: закритою травмою грудної клітки та органів черевної порожнини, переломом ребер і розривом печінки. З’ясува­лося, що напередодні між жінкою і її 47-річним чоловіком виник конфлікт, під час якого останній побив потерпілу. Жінка ще поралась по господарству, проте наступного дня її стан різко погіршився, а невдовзі вона померла.
Обох чоловіків затримано. Їм може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Прес-служба ГУ Нацполіції у Хмельницькій області.